479 entry daha
  • çok haklı bir demeçte bulunan oyuncu. chauncey billups, allen iverson, amare stoudemire, kristaps porzingis, russell westbrook, paul george da zaten eşek başıydı. keza yanındaki diğer rol oyuncuları olan kenyon martin, marcus camby, tyson chandler, jr smith, steven adams, andre roberson da başka takımlarda anca havlu sallayabilecek, hatta avrupa'ya yollanması beklenen isimlerdi.

    sorunu hala aynı melo'nun, hala kendisinden başka herkesi suçluyor. yanına takım dizemeyenler (ki dizdiler) suçlu, takım arkadaşları suçlu, koçları suçlu, medya suçlu, menajerler suçlu ama kendisinin hiçbir hatası yok. hala aynı çağdışı topu oynamakta ısrar eden, medyanın şampiyonlukla ilgili sorularına "3 tane olimpiyat altınım var" gibi cevaplarla hırssızlığını dışa vuran, hala kendini yıldız zanneden bir oyuncu melo. para uğruna new york'a gitmesi olsun, gittiği takımlarda ya saha içinde ya saha dışında eksi yazması olsun, hiçbir şekilde çekilecek dert değil carmelo anthony ve egosu. bu sene "ben de wade gibi veda senesi istiyorum" diye dilenirsin böyle. o wade 35'inde, 36'sında takımlarının kıçını kurtarıyordu, o veda senesini öyle hak etti. zaten o seneyi de uğruna pek çok fedakarlıklar yaptığı miami heat verdi.

    peki öyleyse soralım, carmelo anthony kim için, neyi feda etti? verebileceğim tek cevap para için kariyerini feda etti olur. new york'a gitmek için denver nuggets'ı sattı, mike d'antoni'yi yollamak için new york knicks'i sattı, maksimum kontrat için kariyerini sattı, peşine phil jackson'ı yemek için gene takımını sattı, en sonunda da kendi egosu için kendisinden medet uman oklahoma city thunder ve houston rockets'ı sattı. carmelo anthony'nin 2010 sonrası kariyerinin özeti bu. şimdi de basına "carmelo kenarda oturmayı kabulleniyor, sadece lige veda etmek ve arkadaşlarıyla forma değişmek istiyor" gibi haberler servis ettiriyor. ama ben adım gibi eminim ki carmelo herhangi bir takımla anlaştığı anda 10 maç sonra o takımı karıştıracak, tıpkı bu sezon yaptığı gibi. zaten nba'de dişlileri en iyi işleyen takımlardan birinde bile bu haltları yediği için kontrat bulamıyor şu anda. yaptığı her hamleden maksimum verim alabilen daryl morey'nin 4 senedir yaptığı en kötü hamle carmelo anthony transferi. bu yüzden yana yakıla veteran ihtiyacı olan chicago bulls, gençleriyle sağlam çekirdek kuran new orleans pelicans, atlanta hawks gibi takımlar melo'ya yönelmiyor. çünkü melo'nun saha içini de geçtim, saha dışında dahi verebilecek bir şeyleri kalmadığını herkes anlamış durumda.

    syracuse gibi düşük profilli bir üniversiteyi şampiyon yapan carmelo anthony nerede, bu zavallı nerede? kendisi kesinlikle magic vs bird gibi bir hikayeye imza atabilirdi lebron'la beraber. alaylı vs mektepli, big 3 vs go to guy, ohio vs colorado olabilirdi. ama her şeyi new york'a takaslanarak bitirdi ne yazık ki. kimse denver'lı carmelo'yu hatırlamayacak, herkes new york'lu asık suratlı paragöz carmelo'yu hatırlayacak. bu da yeterli bir ceza bence kendisi için.
139 entry daha
hesabın var mı? giriş yap