2321 entry daha
  • beğendiğim filmdir. notum 8/10. genel olarak ise thanos'u daha karizmatik ve vizyon sahibi buldum. bence filmin asıl kahramanı kendisidir.

    --- spoiler ---

    gel gelelim eleştirilerim de olacak tabi;
    1- abi bu filmde cap. amerikanın thor'un çekicini kaldırmasına itirazım yok da çekicin tüm özelliklerini thor gibi kullanması kadar dangalakça bir olay yoktur herhalde. adam yıldırım tanrısı amk. onun yıldırım çaktırması oradan geliyor. konunun çekiçle ne alakası var? ayrıca çekici çağırınca geliyor falan filan. böyle abuk şey görmedim. sırf thanos karşısında güçleri dengeleyebilmek için uydurulmuş bir şey.

    2- diğer taraftan şu süper kahraman filmlerinde kahramanların güçlerinin über dengesiz olması da can sıkıntısı. abi şu cap amerika kış askeri filminde arkadaşından dayak yemiş adam amk gelmiş burada thanos'u tokatlıyor. geçiniz ya.

    3- doctor strange hiçbir önemli aksiyona girmedi. adam transport dışında bir boka yaramadı. en güçlü karakterlerden birisinin böyle harcanması üzücü.

    4- thanos ile teke tek kapışan scarlet witch karakteri de çok güçlü gösterilmiş. geçen filmde thanos'un ayak takımından dayak yiyen kız şimdi thanos'u tokatlıyordu. hatta yaylım ateşi başlaması öldürecekti adamı amk.

    5- savaş sahnesi çok karmaşık ve çabucak bitirilmiş. bu haliyle 3 saat film yapıyorsun savaş sahnesi ne kadar sürüyor? filmin ilk 45 dakikası direkt uyutan bir özelliğe sahip. hatta ilk 1,5 saati de genel olarak pek önemli bir şey barındırmıyor. bu kadar para gömüp bu kadar kısa ve karmaşık savaş sahnesi çekmek yakışmamış.

    6- filmin sonunda yeni cap amerikanın bir zenci olması da iyi bir gönül alma olmuş :)) da verdiğin adam süper güçleri olan birisi değil ki amk. milletin yaptığı dandik kıyafet ile uçan bir soytarı. fasdfsdafas

    --- spoiler ---
166 entry daha
hesabın var mı? giriş yap