417 entry daha
  • öyle çok kaliteli, aman aman bir spor salonuna gitmiyorum. na bizim mahallenin girişinde, fiyat performans oranı iyi, yürüyerek gidip geldiğim bir salon. ne zaman çıksam, etraftaki pideciler yüzünden sınanıyorum... mercimek çorbası ve kuşbaşılı kaşarlı pide kokusu beni ele geçiriyor... aha kalktı. :)

    gittiğim salonda, beni rahatsız eden iki şey var. biri, "fıslayan adam" diğeri, soyunma odasında deodorant sıkan kadınlar. fıslayan adam, fıslamayı nihayet bırakmış olsa da onun hikayesini anlatacağım sizlere... fıslayan adamın adına ferit diyelim. ferit'e, bir bahar gününde rastladım. önce sesi geldi, kendi yoktu: fıssss, fıssss fısss, tssssıııı... "allah allah, aletten mi çıkıyor, dışarıdan mı geliyor bu ses" diye düşünüp etrafıma bakmaya başladım. üç saniyede bir tüm salonu etkisi altına alan fıs sesi, beni delirmeye adım adım yaklaştırdı.

    sesin olduğu yere gittim. fıs sesi, 1.70 boylarında, esmer, gözlüklü, aşırı kıllı bir genci işaret ediyordu. fısssss, tıssss, fıssssss. aralarda, ıh mıh, ah uh; ama genellikle fıs.

    bir diyorum, iki diyorum, üç diyorum, araya fıs giriyor, hooop say baştan. biiiir, ikiiii, fıssss, ulan kaçtaydım ben? üç? dört? beş? fıstaydım. soyunma odasına gidiyorum, fıs sesi oraya kadar takip ediyor, tuvalete giriyorum, yine aynı.

    en zoru da yan yana iki aletteyseniz o sese maruz kalmak. fıs sesi, matkap gibi beynimi deliyor. yemin ediyorum, bir süre tikli gezdim. adam fıslıyor, benim boyun tutuluyor. mankurt işkencesi mi çekmeye geldik, göbeği eritmeye mi belli değil. herhalde biri şikayet etti de fıslamayı bıraktı. şu sıralar, "poh poh" sesi çıkarıyor ufak ufak. çok dikkat etmezseniz duyamıyorsunuz. içinde patlıyor herhalde.

    gelelim deodoranta...

    arkadaşım, deodorantınızı gelmeden önce sıkın. koltuk altınıza bir şey sürmeden günü tamamlamaktan acizseniz, roll on ve deotak denen bir şey var. kıç kadar odada deodorant ağzıma ağzıma giriyor, nefes alamıyorum. fıslayan adamı size tercih ederim. dün, yine biri deodorantı boca etti. spor salonunda çalışan kıza "yaaa, deodorant sıkılır mı soyunma odasında:))" dedim, "eee ben de sıkıyorum, nolmuş ki ? başka nerede sıkacaktım ?" deyu, beni tersledi. soru işareti ve boşluk kombinasyonunu bilerek ekledim, aha tam öyle bir soruştu.

    başka nerede mi sıkacaktın? "sıkmamak" söz konusu değil. "başka nerede sıkayım?"

    "bari sen yapma, bunun astımlısı var, nefes darlığı olanı var. küçük yerde deodorant sıkılmaz, biraz medeniyet." dedim de bi ton trip yedim. artık, suratıma bile bakmıyor. hayatta, tribini çekmediğim tek insan kalmıştı. geniş bir spektrumda, her türden tribe hizmet ediyorum.

    affet fıslayan adam. sen yine, yapma'dan anlamışsın.
708 entry daha
hesabın var mı? giriş yap