743 entry daha
  • yabancı sınırlaması konusunda tonlarca kötü örnek varken neden bu kadar ısrarcı hala anlayamadım.

    birisi mesaj atmış "yabancı sınırlaması olsaydı mert çetin roma'ya gitmek yerine bizim kulüplerimizde daha yüksek bonservis ücretiyle oynardı" gibi bi şey diyor. futboldan azıcık anlayan insan bunun böyle olacağını bilir, mert çetin kendine yazık ederdi.

    edit: yaşlı kurt üstteki mesaja cevaben hiçbir argüman sunmadan ağız burun eğip, kibirlenerek "yalan bunlar yalan nereden çıkarıyorsunuz bunları" gibi bi şey demişti, burayı atlamışım.

    sonra birisi "yabancı sınırı kalktıktan sonra türk futbolcular daha fazla yurt dışına çıkmaya başladı" gibi bi şey yazdı. bu yaşlı kurt "öyle bi şey yok arkadaş araştırsın yazsın bana" dedi. yabancı sınırı kalktıktan sonra yurt dışına giden futbolcu sayısının daha fazla olduğuna dair bilgi geldi hahahshs bu adam tabi bilgiyi kabul etmedi "ithalat-ihracaat sayılarına bak içeriye gelen oyuncuya bak giden gitse ne olur gelen sayısına bak" gibi bi şey dedi hahahahh

    ulan yabancı sınırı varken de aynı sayıda yabancı geliyordu ama bu fiyatlara giden yoktu en azından şimdi 10-15 milyona gidiyor futbolcular.

    bu kadar inatçı ve dediğinden asla şaşmayan bir insanla yaşamak çok zor olsa gerek allah ailesi varsa çoluğuna çocuğuna sabır versin.
1093 entry daha
hesabın var mı? giriş yap