18 entry daha
  • zaman zaman denemekle beraber basarili oldugumu da dusundugum bir tekniktir bu.
    hatta kimi arkadaslara onerdigim de olmustur.bu teknigi onerdigim arkadaslar genellikle gulduler tabi.ama caktirmadan denediklerine de eminim.cunku agri herseyi denemeye iter adami.oyle ki agriyan disinin acisini dindirmek isteyen karadenizli bir vatandasimizin agriyan disini tabancayla vurmasi gibi bir haber okumus bir insanim ben.

    neyse,agri dindirme teknigimi kisaca anlatayim. zahmetsiz,hemen herkesin kullanabilecegi bu ozel teknik icin gereken sey oncelikle bir agridir.mesela mide agrisi olabilir bu agri.daha sonra gereken sey ise birkac kilobayt hayalgucudur.
    oncelikle agriyan yerin aslinda vucudumuzun eglence merkezi oldugu dusunulur.bu eglence merkezi disko,bar ve/veya tercihe gore pavyon,genelev,bir arkadasin evi vs...vs... olabilir.benim tercihim,blade adli filmin ilk sahnelerindeki underground disko benzeri mekanlardir.
    daha sonra,vucuttaki tum mikroorganizmalarin,bakterilerin,alyuvar kilyuvar ne varsa bu eglence merkezine gittigi dusunulur.burada teknigin onemli bir ayrintisini soylemek gerekiyor ki o da sudur; bu bahsi gecen organizmalarin toplu haldeki gorunumleri islak plaj kumu seklindedir.yani hafif camurumsu olmakla beraber tane tane dokular belli olmaktadir.ayrica bu kum tanelerinin herbirinin smiley,pembe panter,twity,ciguli gibi simalari oldugu dusunulmelidir.
    ben genellikle smayli diye tabir ettigimiz,yapisi itibariyle de kum tanesine benzeyen smiley seklini dusunurum.

    eglence merkezine giden herkesin yaptigi gibi bu bakteriler,organizmalar da eglenirler.eglenmek kah ziplamayla dans etmeyle olur kah dansoze para yapistirmakla olur kah sevismekle olur.bu noktada tercih agri sahibine kalmistir.nacizane benim tercihim hoplayan ziplayan smiley suratli kum taneleridir.
    agri sahibinin bu andan itibaren yapmasi gereken tek sey kendisini eglenceye vermektir.burada eglenen kum taneleriyle empati kurmak daha iyi sonuc verir.hatta barda oturan smiley simali sarisin kum tanesine yazabilirsiniz.agrinizin siddetine gore onunla eglenceye devam edip geceyi onun evinde sonlandirabilirsiniz.ben bu teknige o kadar uzun sure dayanabilen agri gormedigimi de belirteyim.

    notlar-uyarilar

    icinizde butun bunlar olurken mumkun mertebe sessiz olun.
    icinizde yasananlari tedavi sirasinda etrafinizdaki insanlara anlatmaya calismayin.
    ortalik yerlerde
    '' gulumseyen kum taneleri ''
    '' kum tanelerinin yuzleri ''
    diye bagirmayin...

    hepinize gecmis olsun.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap