7 entry daha
  • sabah sabah gazetede rastlayıp beynimin sistem hatası vermesine sebebiyet veren haberdir. nasıl bir zihniyettir beyni nasıl bir yapıda, formatta çalışıyordur anlayamadım. bunu yazan polisin tek derdi sokak köpekleri midir? başa çıkılayamayan tek dert midir bu masum hayvanlar? nerde kapkaç sorunu? nerde evimize kendi evine girer gibi girmeye çalışan ve kilitlere küfür edip sinirlenen hırsızlar için çözüm? nerde bu hırsızlar için dahiyane yok etme fikirleri?

    cevap yok! neden çünkü hepimiz biliyoruz nedenini...

    şirin semtimiz beşiktaşa dadanan hırsızlar yüzünden sabahlara kadar nöbet tutan mahalle sakinleri birçok kez evinde ve abbasağa parkındaki köpekleri yani can dostları sayesinde hırsızları aforoz etmiş ve evlerini koruyabilmiştir. abbasağanın kalabalık bitki örtüsünü siper edinen hırsızları püskürtmek için kezlerce emniyete yapılan başvurular yanıtsız çözümsüz kalmıştır. belli ki çok yoğunlar.. öyle ya sokak köpeklerini nasıl yok edebilirler bunun çözümünü derhal bulmaları lazımdır. çok daha önemlidir.. semt sakini bakıyor nasılsa başının çaresine..

    haftada en az 4 kere yaşanan hırsız kovalama operasyonlarına saatler sonra müdahaleye gelen polisimiz ipucu arar normal olarak bulamaz ve gider.. üstelik bir de öneride bulunur evde köpek besliyosunuz iyi güzel de kapınızda "köpek var dikkat" uyarısını içeren tabelanız yok suçlu duruma düşersiniz dikkatli olun asın hemen.. nasıl yani evime hırsız girmeye çalışmış köpeğim hırsızı püskürtmüş ben ve köpeğim midir suçlu? peki ya hırsız mağdur mudur şimdi? aslında kafalarının karışıklığı buradan anlaşılıyor köpektir düşman çünkü hayvandır. hırsız ise insandır! belki iyi niyetle yapılmış bir öneri bu fakat olmaz olsun böyle iyilik..

    bunca insanın hayatı malı mülkü tehlikedeyken sen kalk kafayı sokak köpeklerinin üremesine ve onların kısırlaştırılmasının maliyetine tak! üstelik bir de acizane çözüm bul ve insanların aklılarına durgunluk ver..

    “acısız yöntemlerle itlaf edilsinler.* uzakdoğu’ya gıda maddesi olarak satalım” . nerenle buldun bu çözümü kalbin nerdeydi ya da hiç mi olmadı? zarar gören dalga konusu olan polis imajını körüklemekten başka neye yarar bu.. polis dergisiyle, bangır bangır reklamlarla, kucağına çocuk alıp güleryüzlü poz vermelerle olmaz bu iş!!! önce zihniyetinize hoşgörü formatı atın sokakta gördüğünüz hayvanların başını okşayın ve gözlerindeki minnet ifadesini içinize sindirin... bakın nasıl insanice ve kolayca çözüm bulunuyor..

    hayvanseverler olarak bize ne sıfat verdiğiniz ve yaptığımız protestoları nasıl değerlendirdiğiniz hiç umrumuzda değil. devam edeceğiz üstelik her zamankinden de daha kararlı olarak. uzakdoğudakilerin karnını masum hayvanlarla doyurmayı düşünen zihniyet buyursun kendi aday olsun lakin it diye seslendiği hayvanların yüreği onunkinden kat kat daha büyük ve çok daha vicdanlı..

    buyuk bir hata yapiyorsunuz! kendinize gelin...

    (bkz: bir polisten beklenmeyen davranislar)
    (bkz: gaziantep te polisin palyacolarla catismasi)
    (bkz: polisin bir kopegi gozaltina almasi)
    (bkz: manyak misin polis misin)

    ve ne yazık ki görevinin bilincinde olan polislerde genellemeye kurban gitti..
    (bkz: kurunun yaninda yasta yandi)
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap