4 entry daha
  • amerika'ya gocmen bir turk olarak gelmissiniz burada hersey farkli. kulturu davranislar mimikler hatta kelimeler ingiltereden bile farkli olabiliyor. hal boykeyken siz is ariyorsunuz mulakatta ne diyeceginizi cv ye ne yazacaginizi bilmiyorsunuz.

    karsiniza boyle bir turk bayan cikiyor hem profesyonel hemde sizin yollarinizdan onceden gecmis hem ingilizceye hem turkceye hem amerikan kulturu hem turk kulturune hakim. ıs arayan icin super bir firsat hic dusunulmeden konusulmasi danisilmasi gereken profesyonel is bulmada yardimci yetenekli biri.

    26 yildir amerikadayim bir suru ise girdim ciktim. ıngilizce adini soyleyemeyen cinli lerin sirkette mudur oldugunu gordu bu gozler. sebep? cunku sozkonusu kisi dogru zamanda dogru yerde bulunmus gerekli baglantilari kurmus. cv ye ne yazacagi onceden cinli bir arkadasi soylemis soyle davran soyle giyin boyle yap falan. sizlerinde amerikaya yeni gelen gocmenler olarak boyle bir danismana ihtiyaciniz var.

    esra hanim sizler icin buyuk bir firsat. keske bizler uzun yillar once abd ye geldigimizde esra hanim gibi elimizden tutan olsaydi ama olmadi.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap