126 entry daha
  • ekşi sözlük hiçbir siki beğenmeme timi şaşırtmamış ve gerekli gömmelerini yapmışlar. kendilerine teşekkür ediyorum. şimdi şu programın güzel yönlerinden bahsedelim.

    hazer amaniyi yeniden ekranda görmek mutlu etti. adamın ne kadar düzgün diksiyonu varmış, uzun zaman sonra görünce daha iyi anladım. maalesef sululuklar ve kurgular her tv şovundaki gibi burada da var ama illallah dedirtmiyor. tadım yorumları ve yapılan yemekler, benim gibi gastronomi kültürüne uzak ama ilgili olan izleyiciler için güzel bilgiler katıyor. tabii bu işin içinde olan profesyonel ve amatör mutfak sanatının çalışanları muhtemelen basit buluyorlardır.

    esen chef de oldukça sempatik geldi bana. şemsa denizsel de ilk başta herkese itici gelmişti ama şimdi herkes onu arıyor. sonuç olarak güzel bir sezon olacak gibime geliyor.

    geçen sene masterchef'i büyük bir merakla izlerdim. bu sene duygu sömürüleri, gereksiz şovları ve yarışmacılara yapılan bariz haksızlıklar yüzünden iyice tiksindim. ha bir de, acungiller familyasından bir zırtapozun hıyarlıklarına katlanmak da istemiyorum. (bkz: yasin obuz) malum acun sürekli böyle zararlıları bize musallat ediyor, sonrasında ise "ne var bunda, ben nereden bilebilirdim ki böyle olacağını" falan diyor.

    bir de tabi, o yemekleri izledikten sonra ekmek arası ile tıkınmak da koymuyor değil*.
63 entry daha
hesabın var mı? giriş yap