76 entry daha
  • efendim, yazmadan edemedim, turk vatandasini bu firma konusunda biraz bilinclendirmek isterim.

    salaklik edip, gidip bu sirketin bahcelievler subesinden bir laptop aldim. uc hafta sonra bozuldu. ram'i bozukmus, geri goturdum hemen. aldiginiz laptop bir ay icinde bozulursa, yenisini vermek gibi sozde bir vaatleri vardir bu sirketin. neyse, goturdum geri, uzerinde (ekranin degil, yuzeyinin) "minicik" bir cizik oldugunu ama yenisini vermelerinde muhtemelen bir etkisi olmayacagini soylediler. sozde nootbook'u bir hafta icinde alacaktik.
    2 hafta gecti, bu sure icinde sirket surekli arandi. hep "bu hafta icinde alacaksiniz" dendi. calisanlarla bir ton munakasaya girildi. sonraki 2 haftada (goruyorsunuz, 4 hafta oldu) oyalanmaya devam edildi, o ara verem oldum zaten. sonra, 4 hafta gectikten sonra, yenisini vermeyeceklerini soylediler. yuh dedim, bir suru tartisma bagirma.. peki dedim (asil demek istedigim "allah belanizi versin"di), tamir edin de, yeter ki geri verin. yapacaklari tek sey ram'i degistirmekti.
    2 hafta daha gecti. bu sure zarfi icinde her gun arandi. bir ara, "gelin yaptik alin" dediler. gittim, yok. kanser oldum, dondum. sonraki gunler aramaya devam edildi. yapmislar efendim, gittim almaya, ne goreyim? uzerinde kafam kadar bir cizik. dedim bu ne? "zaten burada belgede uzerinde cizik oldugu yaziyor" bilmemne dendi. hic abartmiyorum, goturdugumde aletin uzerindeki o minicik cizgi zar zor farkediliyordu, ve bu cizik yuzunden normalde yenisini vermeleri gereken notebook'u vermediler. bagirdim cagirdim orda, lanet okuyarak geri dondum.

    iste bu firma boyle camur bir firmadir, bu olayin ustunden aylar gecti, icimdeki kin hala gitmemis, yazmadan edemedim. 2 ay nefret kusturdular bana, siz siz olun, bir sey alacakken tekrar dusunun derim.
    birdahaasla. aman diyim.
361 entry daha
hesabın var mı? giriş yap