1 entry daha
  • yaşlı, çapsız, ruh hastası bir orospu çocuğunun üniversite mezunu genç kızı alamayınca yaptığı katliam.

    siz halen daha bireysel silahlanmaya dur diye saçmasapan işler yapın.

    bu tip orospu evlatlarının çevresi de bunlar gibi orospu çocuğu olduğu için bakkaldan ekmek alır gibi silah ve fişek bulabiliyorken kendini savunmak isteyen normal vatandaşa bulundurma ruhsatı bile vermeyen "sisteme" hayır diyeceğinize bireysel silahlanmaya hayır diye götünüzü bayrak edin...

    devlet ne yapacak?

    1. doğru düzgün bir psikolojik testten geçen ve it kopuk olmayıp tam tersi belli hedefleri ve belli amaçları olan düzgün vatandaşına silah ruhsatı almada kolaylık sağlayacak.

    2. bu düzgün vatandaşlara düzgün bir silah eğitimi verecek. silahı nasıl kullanacağı, nerede kullanabileceği, kullanırken sınırların ne olduğu, sınırları aştığında götüne neler gireceği beynine işlenecek.

    3. ruhsatsız silah taşıyan-satan ve ruhsatsız kişilere fişek-mermi satan kişiler "adam öldürmeye teşebbüs" ile yargılanıp en az 10 sene içeri tıkılacak.

    4. ruhsatsız silah-fişek ve mermi satışı denetimleri çok çok çok sıkı olacak. mermi verdiğin düzgün vatandaştan mermi kovanını geri isteyeceksin.

    28 tane fişek sıkılmış. şarjörlü av tüfeği bile olsa en az 3 şarjör değişimi süresi eder.

    eğer o evde herhangi bir insanda ruhsatlı silah olsaydı kendisini savunacaktı.

    ya da ailesi tehdit edilen-ailesi rahatsız edilen baba kendini savunabilecekti

    ya da üniversitede hoca olan bir devlet memuruna taşıma ruhsatı verseydi damat kendini savunup belki de birkaç kişiyi kurtarabilecekti.

    böröysöl sövönmöyö höyör....

    bi ahır eşşek siksin sizi.
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap