410 entry daha
  • yalnızca halit'in ofisinde atatürk fotoğrafı olan, diğer karakterlerin ofisinde yapı market tabloları asılı dizi. bu yönüyle liboş işi gibi duruyor.

    dizide en çok kart sesli, saf zehra karakterine gülüyorum. fesat bir kız değil. etrafında dönen entrikaları fark edemiyor. çok zayıf(kilo anlamında) ve alkole düşkün. bir keresinde sarhoş olup denize düşmüştü. çok komikti.
    bu karakterin türk dizi ve sinema tarihinde bir örneği daha yok sanıyorum.
    kız iyi oynuyor.

    sarı kız yıldız'ı da beğeniyorum. canla başla oynuyor. bazı dizilerde elinin ucuyla, zorla rol yapan tipler var. şevval sam dün akşam iki yerde süper oynadı.
    yıldız'la konuşup kapıdan çıkarken ağlaması ve halit bebekle geldiğinde, yine de kıskanması. o bakışı güzel attı. liboş sevmem ama sezarın hakkı sezar'a.
    adı neydi unuttum, yıldız'a evini açan çocuk da çok doğal oynuyor.

    erim karakterine sinir oluyorum. 17 değil, 7 yaşında gibi. ben onun yaşındayken okula diye çıkar, akşama kadar iki şehir dolaşır gelirdim.
    öyle genç mi olur? hiç gerçekçi değil.

    caner gibi bir kardeşim olsaydı keşke. eğitimli, full donanımlı tam bir entrika ortağı. benimkine bir kez dedim ki, "burada iki saatliğine, ben senin kardeşinmisim gibi davran, abla deme" tamam dedi. önce güzel idare etti. sonra unuttu. rezil oldum.

    tanım: yeni sezonda son sahneyi fragmanda göstererek yürüyen dizi.
3377 entry daha
hesabın var mı? giriş yap