85 entry daha
  • uzun zamandır oyun alamamamış (kopya cd) birisi olarak oyanayana kadar götümden terler akmasına sebebiyet vermiş oyundur. oynama aşamasında daha bir terler akıtmıştır.

    ilk önce oyunun 7cd olması ve satan abinin bilgisayar ile televizyon arasındaki farkları bilmeyecek kıvamından dolayı çetrefilli bir yükleme aşamasının beni beklediği tahmin etmiştim. ama kardeşim korsan cd piyasası da bu kadar mı bozulur be! ilk cd'yi taktım setup yok, 2. cd'yi taktım setup yok, 3, 4 gitti bu böyle. sonra rar dosyalarından ibaret olan cd'leri bilgisayara kopyalıyayım dedim içgüdüsel. bir yarım saat onla uğraştrık. sonra o rar'ları açtık ki aslında tek bir rar'imiş daha doğrusu tek bir dosyanın rar'ı imiş. ortaya devasa bir image file çıktı. sonra gittik deamen tools bulduk. velhasıl image dosyası ve o 7cd kopyalanmış bir şekilde bilgisayarda kaldı üstüne ordan asıl setup'ı yaptık. iki kat daha fazla yerim gitti hard diskimden. sonra öğrendim ki yeni nesil oyun kurma şekli böyleymiş, malum dvd artık oyunlar.

    bunca çile sonra bana derseniz oyun nasıl? afedersiniz sikmişim oyunu. 1 gb ram, p-4 3.0 ghz ht, ati radeon 9600pro var makinada ve her şey off iken, çözünürlük 640*480'de bile neredeyse oynanmıyor. ana menüyü çok güzel yapmışlar allah için. budur benim oyun kritiğim. isyanım var.
175 entry daha
hesabın var mı? giriş yap