4 entry daha
  • amerika'da fiyatı ipod'la aynı olan* ipod'dan desteklediği formata kadar yine üstün olan zen touch'dan terfi ettiğim jukebox'ım.

    edit: ipod'dan üstün diyip duruyoruz fakat şunları belirtmeden geçemeyeceğim
    öncellikle zen touch da olduğu gibi sol kulaklığı daha uzun olup boynun arkasından geçirmeye izin veren (asimetrik) kulaklıklar yerine ipod'un ki gibi iki tarafı eşiti uzunlukta kulaklarla gelen alettir hadi bu neyse de kulaklıkların şekli şemali kulak kısmındaki kahvrengi creative yazısı haricinde ipod'un aynısıdır.
    bunun yanında yine ipod diyeceğim kusura bakmayın ama ipod gibi şarj cihazı verilmeyen bir alettir.
    tv out için kablosunun ayrıca alınması lazımmış bizim av çıkışlı kablolar olurmu bilmiyorum fakat şarj etmek için usb takmak için ve o tv out kablosunu takmak için 3 girişli bir aygıt takıyorsunuz cihaza , üzerinde bu girişler yok çünkü.
    ha bak unuttum ne güzel zen touch'ın kıroda olsa dar cepli bir şey giyidiğimizde belimize takmamıza el veren kılıfı varsa bununda tam tersine video ipod la verilen büzülen torbadan var

    şekil şemal olarak ipod'a benziyor dedik menüleri (ui) de benziyor ama orda dur! creative bu menünün patentini taa 2001 de almışken apple 2005'te başvurmuş ve şimdi apple ile creative birbirine dava açıp duruyor apple haksız olmasına rağmen apple daki avukat sürüsü bende olsa bende açarım tabi dava.

    şarj aleti türkiye'de satılanında varmış şimdi internet sitesinden baktım günahlarını almayalım yurtdışında şarj aletsiz satılmaya başlanmış tabi bununla birlikte fiyatı da indirilmiş biraz.

    not:işbu yazıda ipod kelimesi bununla birlikte 10 kere geçmiştir.
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap