• yalnız bunlar muhtemelen sivil.

    edit: arkadaşlar haberin sonundaki fotoğrafı ölen kişinin terörist olduğuna delil olarak sunuyorlar. ortadoğuya ve politikalarına dair herhangi bir fikri savunmadığımı göstermek amacıyla bu editi giriyorum. video bana 15 temmuz'da tanklara karşı duranları anımsattı fakat, tamamen konsept olarak context olarak değil. fotoğraflar da oradaki gruplara sempatisi olan bir elemanın üniforma giyerek poz vermesi gibi geldi. hepsi bu.

    yani hangi terörist zırhlı araca zıplar anasını satiyim? belli ki gaza gelen bir vatandaş işte. düşün mesaj kutumdan. *

    edit2: bakınız benim yaptığım sadece bir noktayı işaret etmekti. bunun bir savaş olduğunu ve ister istemez hem türk ordusunun hem de karşı tarafın kayıp vereceğini anlayışla karşılıyorum. burada bir mantık hatası göremiyorum. bunlar muhtemelen sivil diyerek o zırhlının içindeki askerin bu eylemi bilerek ve isteyerek yaptığını da kastetmedim, çoğunuzun da mesajdan ilettiği gibi eğer bu tarz bir eyleme girişiyorsan malesef ölümü de göze almışsın demektir. fakat bunların hiçbiri bu elemanın sivil bir eylemci olmadığı gerçeğini değiştirmiyor. neden? çünkü silahı yok. bu kadar basit, fark bu kadar açık. benimle asker arasındaki tek mesafe elimde silah olmayışıdır, aynı bu görüntülerdeki eleman gibi.

    bakınız burada yaptığı işi savunmak bana düşmez, kaldı ki yaptığım da bu değil. sadece bir noktayı parmağımla işaret ettim, sizin de hoşunuza gitmedi hepsi bu. lakin bu demek değil ki, ben teröristim veya asker düşmanıyım veya özel mesaj yoluyla belirttiğiniz diğer birçok itham.. hiç girmeyeyim..

    bütün bunlar umurumda değil, politik birisi de değilim, yalnızca üzüldüm size. linç kültürünüze üzüldüm. dünyada yaşadığınız müddetçe hoşunuza gitmeyecek şeyler söyleyen birtakım insanlar peydah olacak gelecekte, sorsam çoğunuz da ifade özgürlüğünü savunuyordur. herhangi bir şey ima etmediğim halde bile bana ana avrat sövebiliyorsanız, gerçekten şapkayı önünüze koyup aslında neyi savunduğunuzu tekrar düşünmenizi temenni ederim.
282 entry daha
hesabın var mı? giriş yap