• erkeklerin kadınların kapısına adeta kul köle olması için yapilmasi gerekenlerdir.

    toplanın kızlar, tecrübe ve gözlemlerime göre bir erkeği etrafınızda pervane etmek istiyorsanız yapmanız gerekenleri söylüyorum.

    1)insan yerine bile koymamak, ona özel bir vakit ayırmaya asla tenezzül etmemek. ayda bir arayıp hadi buluşup bi kahve içelim deyin mesela, önceden plan falan yapmayin. emin olun o an ne işi varsa bırakıp koşa koşa gelecek.

    2)sizi etkilemek için yaptığı şeyleri sadece ufak bir tebessümle karşılamak, ciddiye almamak, sallamamak. kaybederim diye korkmamak. hayatta bir kadin olarak yapabileceğiniz en büyük hata bir erkeği ciddiye almak olacaktır, bunu yaşayarak öğrenmenizi istemem. her zaman çocuk muamalesi yapin ona, birakin size büyüdüğünü ispat etmek için çırpınsın dursun zavallı. asla acımayın, aslında erkekler göründükleri kadar güçlü olmadıkları için en ufak bir merhamet gösterdiğinizde çok hızlı ve ani bir şekilde zalimleşiyorlar.

    3)aradığında telefonlarını bazen açıp bazen açmamak. şu gün buluşalım deyip o gün aradığında ise yorgunum deyip vazgeçmek, daha sonra sitem ederse de hiç oralı olmamak. ne yaparsa yapsın tepkisiz kalın. hayatınızda hicbir zaman ilk sirada gelmeyeceğini bilsin. o sizin birinci önceliğiniz olabilecek birisi olduğuna zaten cok yüksek ihtimalle inanmiyor. ona inandığı sekilde muamele edin.

    4)hadi diyelim bir şey oldu ve bu sefer siz aşık oldunuz. ne yaparsaniz yapin ama onu sevdiğinizi, ona güvendiğinizi asla ona belli etmeyin. asla ama asla kör aşık gibi davranmayın. hele de vasat görüntüde bir erkekse bunu asla kaldiramayacak anında olay yerini terk edecektir. çünkü çoğu erkeğin aslında kendine güveni yoktur ve sizin onun aşkına karşılık verebileceğinizi hayal bile edemez. size sahip olmak bir fanteziden ötesi değildir onun için. eğer sevdiğinizi olduğu gibi gösterirseniz triplere girer, kendini tanrı gibi görür ve beklenen son olarak kaçar.

    yani az biraz güzel bir kadinsaniz zaten şunları yaptığınizda erkekler size kafasını tabakta sunmak için can atacak hale geliyorlar. tam tersi şekilde davrandiginizda ise isterseniz dünyanın en guzel kadini olun sonuç hep aynı oluyor. kadınlar ne demek istediğimi daha iyi anladı. öpüyorum şekerler.
654 entry daha
hesabın var mı? giriş yap