3 entry daha
  • ön edit: şalter attırıyor evet.

    1 yıldır türk kahvesi makinesi almak istiyorum, bir türlü parama kıyamadım.

    sinbo'nun ürettiği şey "kahve makinesi" değil zaten "elektrikli cezve". biz de biliriz arçelik telve alıp tek tuşla kahve yapmasını ama paraya kıyamadık işte.

    sinbo'nun scm 2943 ınox modelini indirim vesilesiyle 65 tl'ye aldım migros'tan. daha da ucuz modelleri vardı sinbo'nun ama bu nispeten iyi göründü gözüme.

    öncelikle işlevini yerine getiren bir ürün. kahve pişiriyor mu? evet pişiriyor. fakat diğer bütün özellikleri insanda "ucuz etin yahnisi" hissi oluşturuyor.

    - şikayetvar'dan okudum. pek çok kişi yazmış, çalışırken şalter atmasına sebep olmuş. ben böyle bir sorun yaşamadım.
    -cezve, alt kısma tam olarak oturmuyor. tam oturması için uğraşmanız gerekiyor.
    -sapı bir tuhaf. ergonomi sıfır. tutması zor ve sert. elim acıdı resmen. neden göğe doğru uzandığını da allah bilir. raflara da sığdıramadım bu sebeple. şu şekilde olmalıydı.
    -hantal bir alet.

    yani 65 liraya ne bekledim bilmiyorum. pişman mıyım? değilim sanırım. sonuçta bir üst segmenti 250-300 liradan başlıyor. binlerce liraya kadar da ulaşıyor. bunlara kıyasla epey uygun fiyatlı olduğu göz önünde bulundurulduğunda fena bir ürün değil gibi. daha yeni kullanmaya başladığım için arıza vb. durumları hakkında bir şey diyemiyorum.

    ekleme: epey olmuş alalı, güncel durumu paylaşayım. yukarıda dezavantajlarını saymışım zaten. ama genel olarak oldukça memnunum. ergonomi kısmı başta sıkıntıydı ama kullandıkça alıştım. lezzet olarak çok memnunum özellikle, epey güzel, bol köpüklü türk kahvesi yapıyorum. başka bir sıkıntı da çıkarmadı. tam bir fiyat performans ürünüymüş. tv'de yeni gördüm karaca'nın süt de ısıtan türk kahve makinasının güncel fiyatı 635 lira (kampanyalı fiyat), bir kahve makinası için bu paraları asla vermem 60 küsur liralık üründen bu kadar memnun kaldıktan sonra. kendi adıma tavsiye ederim, yalnız şu şalter olayına dikkat edin derim.

    edit: lezzetinden çok memnunum ama ben de şalter attırma problemi yaşadım maalesef. her zaman olmuyor ama dün başıma geldi ben de rafa kaldırdım.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap