6 entry daha
  • kadın ölümlerinden bile erkeğe mağduriyet çıkarmaya çalışan yazar başlığı.

    kadın cinayetlerine sevinmek ne demek ya? buna sevinenler kimler biliyor musun? emine bulut öldürüldüğünde facebook'ta boşanmış babalar mı ne öyle bir grupta yüzlerce erkek, katil köpeğe kadını öldürdüğü için ellerine sağlık mesajları yazdılar. ancak sana göre bunlar değil de feministler kadın cinayetlerine seviniyor öyle mi? ya trollsün ya da aptal. bu başlığın başka bir açıklaması olamaz. kadınlara ve diğer tüm ötekilere karşı olan nefretinizde boğulun. sonunda her zaman haklı olan kazanır. haklı olanın sen olmadığı da fazlasıyla aşikar.

    edit: ad hominem yaptığımı iddia edenler var, bu ad hominem değil. konuyla ilgili somut olan örneği gösteriyorum, ancak yazar bize feministlerin kadın cinayetlerine sevindiğine dair somut bir örnek sunabiliyor mu? söylediği şeyler kendi varsayımları. bense varsayım üzerinden değil olmuş bir olay üzerinden kimin bu cinayetlere sevindiğine dair bir örnek gösterdim, bu da kaynak.

    edit 2: bu ülkede sadece kadınlar mı öldürülüyor savıyla ortaya çıkan laftan anlamazlar, bir daha anlatıyorum dinleyin. arazi anlaşmazlığı ya da yan baktın kavgası gibi saçma olaylar sonucunda birbirini öldüren erkeklerle yalnızca kadın olduğu için öldürülen kadınlar bir değil, bakın kadın olduğu için diyorum. bir erkek erkek olduğu için yani varoluşundan kaynaklanan bir nedenden ötürü öldürülüyor mu? bunun tarihte bile örneği yoktur. savunmanız bu kadar dayanaksız işte. o yüzden kadın cinayetlerinin var olduğunu ve politik olduklarını öğreneceksiniz.
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap