5 entry daha
  • telekomunikasyon kurumu tarafından lisansları teker teker iptal edilmektedir.

    intelicom iletişim hiz. tic. ltd. şti.’nin kurumca belirlenmiş yetkilendirme ücretini, hazine müsteşarlığının ilgili banka hesabına yatırma ve banka dekontunu kuruma teslim etme yükümlülüğünü, belirtilen sürelerde yerine getirmediği tespit edildiğinden, c tipi umth konusunda intelicom iletişim hiz. tic. ltd. şti.’ye verilmiş olan tr-02-umth-44 no.lu ve 01.06.2005 tarihli 2. tip telekomünikasyon ruhsatı, şirketin kurum’a, hazine’ye ve ilgili kurum ve kuruluşlara olan yükümlülükleri ile kullanıcıların hakları saklı kalmak kaydıyla iptal olmuş ve intelicom iletişim hiz. tic. ltd. şti.’ye tahsis edilmiş olan numaralar geri alınmıştır.

    kom-tel telekomünikasyon san. ve tic. a.ş.’nin kurumca belirlenmiş yetkilendirme ücretini, hazine müsteşarlığının ilgili banka hesabına yatırma ve banka dekontunu kuruma teslim etme yükümlülüğünü, belirtilen sürelerde yerine getirmediği tespit edildiğinden, c tipi umth konusunda kom-tel telekomünikasyon san. ve tic. a.ş.’ye verilmiş olan tr-02-umth-30 no.lu ve 25.06.2004 tarihli 2. tip telekomünikasyon ruhsatı, şirketin kurum’a, hazine’ye ve ilgili kurum ve kuruluşlara olan yükümlülükleri ile kullanıcıların hakları saklı kalmak kaydıyla iptal olmuş ve kom-tel telekomünikasyon san. ve tic. a.ş.’ye tahsis edilmiş olan numaralar geri alınmıştır.

    mor-tel telekom hiz. tic. ltd. şti.’nin kurumca belirlenmiş yetkilendirme ücretini, hazine müsteşarlığının ilgili banka hesabına yatırma ve banka dekontunu kuruma teslim etmekle yükümlülüğünü, belirtilen sürelerde yerine getirmediği tespit edildiğinden, b tipi umth konusunda mor-tel telekom hiz. tic. ltd. şti.’ye verilmiş olan tr-02-umth-09 no.lu ve 17.05.2004 tarihli 2. tip telekomünikasyon ruhsatı, şirketin kurum’a, hazine’ye ve ilgili kurum ve kuruluşlara olan yükümlülükleri ile kullanıcıların hakları saklı kalmak kaydıyla iptal olmuş ve mor-tel telekom hiz. tic. ltd. şti.’ye tahsis edilmiş olan numaralar geri alınmıştır.

    interkom telekomünikasyon hizmetleri a.ş.’nin kurumca belirlenmiş yetkilendirme ücretini, hazine müsteşarlığının ilgili banka hesabına yatırma ve banka dekontunu kuruma teslim etmekle yükümlülüğünü, belirtilen sürelerde yerine getirmediği tespit edildiğinden, b tipi umth konusunda interkom telekomünikasyon hizmetleri a.ş.’ye verilmiş olan tr-02-umth-04 no.lu ve 17.05.2004 tarihli 2. tip telekomünikasyon ruhsatı, şirketin kurum’a, hazine’ye ve ilgili kurum ve kuruluşlara olan yükümlülükleri ile kullanıcıların hakları saklı kalmak kaydıyla iptal olmuş ve interkom telekomünikasyon hizmetleri a.ş.’ye tahsis edilmiş olan numaralar geri alınmıştır.

    interkom telekomünikasyon hizmetleri a.ş.’nin kurumca belirlenmiş yetkilendirme ücretini, hazine müsteşarlığının ilgili banka hesabına yatırma ve banka dekontunu kuruma teslim etmekle yükümlülüğünü, belirtilen sürelerde yerine getirmediği tespit edildiğinden, c tipi umth konusunda interkom telekomünikasyon hizmetleri a.ş.’ye verilmiş olan tr-02-umth-18 no.lu ve 17.05.2004 tarihli 2. tip telekomünikasyon ruhsatı, şirketin kurum’a, hazine’ye ve ilgili kurum ve kuruluşlara olan yükümlülükleri ile kullanıcıların hakları saklı kalmak kaydıyla iptal olmuş ve interkom telekomünikasyon hizmetleri a.ş.’ye tahsis edilmiş olan numaralar geri alınmıştır.

    sft mümessillik ve telekomünikasyon hizmetleri ltd. şti.’nin mevcut yetkilendirmesi kapsamında bugüne kadar herhangi bir telekomünikasyon hizmeti sunmadığına ilişkin beyanı çerçevesinde, kurul kararı tarihi itibariyle, işletmecinin b tipi uzak mesafe telefon hizmetine yönelik 25.06.2004 tarihli ve tr-02-umth-33 no.lu 2. tip telekomünikasyon ruhsatının iptal edilmiş ve işletmeciye tahsis edilmiş olan 1047 taşıyıcı seçim kodu, 0811 2474747 erişim numarası işletmeciden geri alınmıştır,
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap