• aralık 2016 'da yayın hayatına başlayacak dizi kültürü dergisi olucakmış.
  • yerli ve yabancı diziler, röportajlar, konsept içerikleriyle kafaları zehir gibi çalışan; özlem özdemir, engin inan, yasemin şefik bu kişi; heja bozyel beyin takımlarından oluşan bağımsız popüler-kültür-sanat dergisi.

    twitter üzerinden @episodedergi takibe değer!
    derginin portalı için ise; aha bu!
  • cnbc-e ve e2 dizilerini takip eden, her ay düzenli cnbc-e dergi alan beni duyduğum an çok mutlu etti. eksikliğini çok hissediyordum bir (yabancı) dizi dergisinin. dün gittiğim ankara kitap fuarında da satıcı çocuğun dediğine göre yüzde 80 yabancı, yüzde 20 yerli dizi içeriğine sahipmiş. gayet mantıklı bir oran. hatta yerli içerik olmayabilirmiş bile ama tanıtım stratejisi açısından düşünülmüş olabilir
    adı da çok uymuş bir dizi dergisine,tam nokta atışı

    devamı gelsin yeni dergimizin,takipçisiyiz
  • ben ilk çıktığı günden bu yana en son sayısına kadar hiç kaçırmadan hiç sektirmeden cnbc-e dergilerini alan biriyim. cnbc-e derginin bittiği ve hatta kanalın da el değiştirdiği zamanlar aslında dergi anlamında büyük bir boşluğa düşmüştüm... sonuçta chuck'ı 3d izletmek için gözlük veren, the o.c. dosyasını bizlerle paylaşan, bize yepyeni diziler getiren ufkumuzu açan bir kanaldı.

    şimdi tam da bu noktada bu boşluğu dolduran episode dergi oldu. hem yayın ekibi hem de yazarları düzgün bir türkçe'yle kaleme aldıkları harika yazılarıyla artık 2 ayda bir bizimle birlikteler. nitelikli yazılar okumak ve aynı zamanda da severek takip ettiği dizileri hakkında başka bakış açılarını görmek isteyenler için birebirdir ve tavsiyemdir.
  • ekşi ortamında gereken değeri verilmeyen über dergi. uzak-yakın dönem yabancı diziler üzerine hazırlanan dosyalar ve en bilinen dizilere dair sağlam içerikler ile çıtayı gittikçe yükseltiyorlar. komedi dizilerinin kaleme alındığı sayfalar bile bir çırpıda değil sindire sindire okunacak cinsten.
    felsefik yaklaşımları çözümlerken bulabilirsiniz kendinizi. bu sebepten işlerini ciddiye alan bir kadro söz konusu.

    bir çok diziyi izlemeye karar vermemin ana unsurlarından. bu kadar az entryi değil, daha fazla gündemde kalmayı hak ediyor.
  • yazarları arasında yer aldığım, türkiye'nin bu alanda yayın yapan tek dergisi. kaliteli içerik sunan, hepsi kendi alanında donanımlı pek çok yazarın yer aldığı bu dergi maalesef hak ettiği ilgiyi görememektedir. okuyalım, okutturalım. ayrıca kapak tasarımları da ayrı bir enfestir.
  • kaliteli bir dergi. ismini duymuş olsamda hiç alıp okuma fırsatım olmamıştı. geçenlerde dergilik uygulamasında görünce açıp okudum. benim gibi dizi izlemeye meraklı biriyseniz okurken eğleneceğinizi düşünüyorum. içeriğini, dönemin popüler dizilerinin incelemeleri, dizi önerileri veya yeni çıkmış/çıkacak dizilerin tanıtımları oluşturuyor. sanırım episode yerli isminde, türk dizileri hakkında da olan ayrı bir dergisi de mevcut.
  • yazarları arasında yer aldığım, gerekli ilginin ve değerin verilmediği dergi. yazılar kaliteli, yerli - yabancı dizilere yer veriliyor, her alandan her türden dizi hakkında iyi içerik bulabiliyorsunuz. çok kapsayıcı bu açıdan. bugüne dek hiç göz atmadıysanız, mutlaka bir sayısını alıp okuyun. dizi severlerin asla okumaktan pişman olmayacağı bir dergi, iddialıyım.
  • dijital ve matbu olarak çıkıyor. iki ayda bir matbu ve ara dijital sayıları dergilikte okuyabilirsiniz. içerikleri, yazı kadrosu ve yazı stilleri doyurucu. episode tv içeriklerinde bir çok oyuncuyla yaptıkları (yerli-yabancı) video röportajları da var. nejat işler, (bkz: yasemin şefik) hazırladığı *programına konuk olmuş.
hesabın var mı? giriş yap