• antalya'da konuşlu uçuş okuludur.

    yalnız liste fiyatlarına kanmamanız gerekir, neden derseniz düzgün verilmeyen eğitimler yüzünden check uçuşundan kalabilir ve ekstra uçmak zorunda bırakılırsınız, ekstra uçuş parasını ödemeden de ppl lisansınızı alamazsınız.

    örneğin, check uçuşunda stall manevrası yapmanız gerekiyor, ancak öğretmenle yaptığınız uçuşlarda stall'um zayıf, çalışabilir miyiz diye üstelemenize rağmen stall yapmayan öğretmenlerden ötürü check uçuşundan kalırsınız, stall'u öğrenmek için ekstra uçarsınız, cebinizden çıkar.

    bir de 4 ayda taahhüt edilen ppl kursu 6.5 ayda bitmiştir,

    planlarınızı buna göre yapınız, mümkünse uzak durunuz.
  • büyük yatırımlar yaparak antalya’daki merkezini ısparta’ya taşımış uçuş okuludur.

    er-ah’ta eğitim almış ve bir çok uçuş okulunda tanıdığı olan birisi olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki türkiye’de uçuş saati olarak en başarılı uçuş okuludur. diğer okullardan farklı olarak öğrencinin durumuna göre uçuş programı çıkarabiliyorlar, atıyorum şehir dışından gelip saat 15:00’ten sonra meydanda olabilecekseniz uçuşunuzu geç saatlere yazabiliyorlar.

    zeydin ateş, faruk türkmen, fatih aydınlı, çetin aksu, ozan çetin ve aykut erol gibi çok değerli hocaları olduğu gibi nuran kurt gibi gıcık hocalar da yok değil ama bu konuda da öğrencilerin geri dönüşlerini dikkate alıyorlar, öğrencilerin geri bildirim yaptığı ve hocaları değerlendirdiği bir web sitesi de mevcut.

    herşey güllük gülistanlık değil tabi, uçuş hattında zaman zaman aksaklıklar olmuyor değil ama düzeltmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

    benim er-ah’la ilgili en büyük eleştirim seçici davranmayıp para için geleni geçeni okula kaydetmeleri. yeteneksiz olduğu için ayjet, afa gibi okullardan uzaklaştırılan bir çok öğrenciyi er-ah’ta uçarken görebilirsiniz, 14. saatte yalnızını uçması gerekirken 14’ün üzerine bir 20 saat daha uçuş yapıp yalnıza kalamayan öğrenciler gördü bu gözler, mevlana gibi ne olursa ol gel diyorlar bu da okulun öğrenci kalitesini düşürüyor.

    okulun sahibi erdoğan bey gerçekten bir havacılık sevdalısı, okula çok büyük yayırımlar yapıyor ve bu öğrencilerin okula olan güvenini arttırıyor, bir çok öğrenciyi madur edip kepenk kapatıp giden uçuş okullarını da gördük bu ülkede, ya da aylarca uçuş yaptıramayan okulları.
  • euro kurunu 4.50'ye sabitlemiş olan uçuş okulu.

    kaynak airporthaber.
  • ıki üst entryde yazarın da belirttiği gibi ayjette bir eleman edremitte ilk seyrüseferinden sonra cep telefonuyla video çekmek isterken sarı taksi çizgisiyle taksi yolunun bitimini gösteren köşe çizgisini karıştırmış(nasıl yaptı hiç bilmiyorum) ve akabinde toprağa çıkıp uçağın pervanesini pist ve taksi yolu tabelasına çarpıp kırmıştı. gerçi insanlara sadece kanadı sürttüm falan gibi anlatmış sanırım olayı ama akabinde okuldan gönderilmişti. sonrasında da duyduğum lisans alabilmek için eraha gitmiş. mezun bir dolu tanıdığım insan var hepsi karakter olarak da bilgi olarak da harika insanlar ama böyle modeller baya baya okulun da marka değerine zarar veriyir maalesef
  • okulun en büyük avantajı uçuş hattı ve yer derslerinin aynı alanda olması.

    yukarıda ki yazarlar en büyük problemleri belirtmişler sonuna kadar hak veriyorum.uçuş hocalarını bazılarını değişmesi lazım ikili ilişkileri çok zayıf hocalar var. uçuş hattında öğrencileri yerin dibine sokuyorlar.umarım bu beş para etmez karaktersizler bu güzelim okuldan ayrılırlar.
  • okulda yusuf yıldırım adında bir hoca vardı eğer ki hala okuldaysa er-ah kurumunda ki öğrencilere allah yardımcı olsun bu kadar berbat ders anlatan bir hocaya şahit olmamıştım. hele ki uçuş hattında beraberseniz hayatınızın en boktan zamanlarını geçireceksiniz diyebilirim.
  • ısparta havalimanı merkezli, antalya, uşak, denizli, bursa ve zaman zaman çorlu'da da uçuş yapan, havayolları pilot yetiştirme programlarında thy ve sunexpress ile çalışan, türkiye'de sadece tafa ile beraber kendine ait sertifikalı bakım hangarı olan, ağırlıklı olarak cessna 172 ve diamond da42 ile eğitim veren özel uçuş okuludur.

    eğitime devam eden birisi olarak aklında soru işareti bulunan tüm yazarlara bildiğim kadarı ile yardımcı olabilirim.
  • ozan çetin'in ayrılmasıyla gözümde değeri kalmayan uçuş okulu.
    ayrıca ayjet, afa, samsun üniversitesi uçuş akademisi gibi okulların bakım yetkisi bulunmaktadır. yanlış bilgi vermeyelim arkadaşlar.
  • bu gün yayınladıkları bildiride eğer üniforma uygunsuzluğu olursa uçuş kesilecek ve o uçuşun ücreti öğrenci tarafından ödenecekmiş. bir uçuş bedeli ise 200€. böyle bi sistem olabilir mi. tamamen ticarethane kafası bu okul. eğitime başlamadan önce sizi yürüyen döviz bürosu olarak gördüklerini lütfen unutmayın ve değerlendirin.
  • telefonlara, maillere hatta whatsapp numaraları üzerinden atılan mesajlara dönmeyen bir keriz silkeleme organizasyonu.

    teorik eğitim adı altında birkaç bin euro para alıp karşılığında iki üç tane cbt verirler.
hesabın var mı? giriş yap