• hoş geldin yeğenim bir otur soluklan hele.
  • bazen bu tür haberleri güldürmek için yapıyorlar diye düşünüyorum ama tıynetleri aklıma gelince ciddi ciddi inanarak yaptıklarına karar veriyorum.

    ciddi olamayacak derecede aptallık içeriyor zira.

    ardahan rahvan at binicilik kültür ve spor kulübü'nün muhteşem geçiş töreni için tıklayınız.
  • bunlar ne zamandır kobanide bayram şamda cuma namazı kılacaktı kılamadılar aynı diğerleri gibi üfürmasyon gaz verme amaçlı aptal beyanıdır.
  • sanırım bunlar suriyeli. artık avrupa' ya gitmek artık nerdeyse olanaksız. türk akıncı-namaz ayağına yatıp rusya' ya kapağı atacaklar. diğer türlüsü yüzyılın direkler arası olurdu.
  • öncelikle acayip güldüm. tamam biliyorum modireyşın haber sitelerinden alıntı haberleri koymayı sevmiyor. ama arkadaş bu güzel insanı okumayanlar da okumalı dedim. böyle değerler her yerde belirtilmeli ki bir tane daha çıkmasın.

    efenim söz konusu güldüğüm haber şu

    http://odatv.com/…zina-moskovadayiz-0203161200.html

    eheheheehehe

    ulan ben bu bizim milletteki gerzek özgüvene de hastayım. haberdeki cengaver arkadaş hala kendini osmanlı döneminde sanıyor herhalde. gerçi osmanlı ile rusya arasındaki savaşların bile hemen hemen tamamını ruslar kazanmıştır diye biliyorum.

    kendisine buradan sevgilerimi yolluyor ve gazan mübarek olsun yiğit dostum diyorum.

    yalnız topol-m'leri, katyuşaları, ss-25'leri geçebilirse karşısına şöyle bir şey çıkacak haberi olsun:

    http://theaviationist.com/…012/09/02/show-of-force/
  • erdoğan'ın emrine gerek yok. paran varsa alırsın thy'den bir moskova bileti, eğer pasaport kontrolünden geçebilirsen (ki en zor kısım bu, bu tiple seni muhtemelen sokmazlar rusya'ya) gider moskova camii'nde namazını kılarsın. (moskova merkez camii)

    ha, eğer senin derdin başkaysa bir daha düşün angut oğlu angut! karşında senden daha büyük, nükleer güce sahip bir ordu var. allah göstermesin, gerçekten rusya'yla bir savaşa tutuşursak galip çıkacağımıza ancak bunlar gibi mallar inanır zaten!

    bir de abd ve nato'nun olası bir savaşta bizi destekleyeceğine inanan mallar var ki, onlar da ayrı bir hikaye!
  • (bkz: sen kimsin ya)

    şovmen açıklaması, tapanız o kadar sağlamsa gidin türkmen dağında çatışın tatlısu ülkücüleri.
  • rahvan at binicilik kültür ve spor kulübü üyeleri kim arkadaş? ne gibi bir haber değeri vardır, kahvedeki hüsnü abi'den farkları nedir? habercilik ölmüş. milletvekili falan söylemiştir diye girdim, bildiğin mynet'in troll haberlerinden çıktı.
  • moskova'ya diye çıkıp batum'da kumar ve fuhuş batağına düştüler.
hesabın var mı? giriş yap