• istanbul haseki hastanesine sikayet dilekcesi yazilmali. direkt isten cikarilmali. coluk cocuk oyuncagi degil bu isler buyusun oyle girsin ise.
  • yalnızca işten çıkarılması yetmez, meslekten men edilmeli.

    bugün bu zihniyette hareket eden bir insanın normal bir ruh haline sahip olduğunu düşünmüyorum, ki yaptığı meslek sıradan bir meslek değil, insan ilişkilerinin hat safhada önem taşıdığı bir meslek. hem güzel örnek olur, hastanelerde çalışan ama insanlara insan gibi davranmayan kişiler için de bir uyarı niteliği taşır.
  • acil olarak işten çıkarılması gereken "hemşire".
  • yarım akıllı ergen bir hemşire.. fakat asıl önemli olan konu şu; paylaştığı fotoğraflar ortamında garipsenmediğine göre,daha vahim daha çarpıcı su yüzüne çıkmamış fotoğraflar ve sağlık çalışanları mevcut.. kadavralarla dalga geçen selfie çeken tıp fakültesi öğrencileri şehir efsanesi değil miymiş yani..
  • genç diye duyar kasmamak lazım, acımayın böyle tiplere. genç olmak başka şey karaktersiz olmak başka şey.

    umarım taş yer bundan sonraki hayatında.
  • üzerinde hemşire formasıyla "siz uyurken, biz çalışıyoruz, farkında mısınız?" diye selfie çekip, fotoğraf paylaşmış.

    başkalarını bilmem ama ben farkında değilim. gördüğüm kadarıyla çalışmıyorsun, fotoğraf çekiyorsun.
  • muhtemelen psikolojisi bozulmuş bir hemşire. yaptığının başka bir açıklaması olamaz. kafası azıcık basan bir insan böyle şeyler paylaşmaz.

    askerde cezaevi bölüğündeydim. bazı mahkumlar da yoğun bakımlık oluyorlardı. e bizi de mahkumun yanında sokup nöbet tutturuyorlardı. her ne kadar bir yakınınızın orada olması kötü olsa da inanın alışkın olmayan insanın orada psikolojisinin bozulmamasına imkan yok. ben 2 gece bekledim. 2 gecede tüm psikolojim bozulmuştu. bu arkadaşın da muhtemelen eğitimi yetersiz kalmış. gerçi bilmiyorum yoğun bakım çalışanlarına özel bir eğitim veriliyor mu?
  • bazı konularda asgari hassasiyeti göstermeyen insanlara acınmaması gerektiği taraftarıyım. o yüzden bu geri zekalı ergenin etraflıca linç edilmesini destekliyorum. bu kız hassas bir ameliyat sırasında işini yaparken bir hata yapıp ölüme sebebiyet verse bu kadar büyük problem olmaz. o zaman, "insan hata yapabilir" denir. hukuken sorumlu olsa bile insan olarak anlayış gösterilir.

    işinin en basit değerlerini bilmeyen ya da saygı göstermeyen ve izandan bu kadar yoksun olan insanlara ise o işi yaptırmamalıyız.

    vurun gardaşlar, bu gün o gündür.
  • oncelikle yaptigi sey kesinlikle kabul edilemez ama ben bi hemsire olarak olaya biraz farkli bi yönden bakicam kizimiz gordugunuz gibi 18 yaslarinda en fazla 20 . kimse sorgulamiyor ki bu kiz nasil hemsire oldu , yaptigi isin bilincine neden vardirilmadan meslege basladi. liseden mezun olmus ve ise baslamis. ıste tam biz bu yuzden senelerdir popomuzu yirta yirta bağırıyoruz. kan almayi damaryolu acmayi ogrettiginiz herkesi meslege alirsaniz daha sonra bunlar iyi gunlerimizmis diye dua edersiniz
hesabın var mı? giriş yap