• bir zamanlar, sanırım iktidarken, mesut yılmaz'a çok yakın olmuş, kanal 7'de bol bol ahmet hakan'a konuk olmuş, biraz girift ilişkileri olan kilolu anketçi.
  • akici ve deli dolu konusan bir tombul adam. yaptigi tespitlere de dogru diyesi geliyor insanin...
  • lost senaristlerinden biri. yani adam öyle birleştiriyor ve ortaya bişiler çıkartıyor ki kesin lost dizinde de parmağı vardır.
  • erhan göksel son 7 senedir tempo dergisine vermiş olduğu röportajlarda söyledikleri doğru çıkmış(ki bunların arasında 1 mart tezkereninin geçmeyeceği,ırak'ın üçe bölüneceği, kürdistan devletinin kurulacağı, amerikanın iran'ı mutlaka vuracağı,ordunun darbe yapacağı,türkiyenin amerika açısından stratejik önemini kaybettiği gibi gerçekleşmiş veya henüz gerçekleşmemiş argümanlar var) , verso araştırma şirketinin başkanı , tıp doktoru ve siyasi analisttir.türk halkı tarafından yakından izlenmesi gerektiğini düşünüyorum.(türk müesses nizamı ve büyük devletler zaten izliyor).
  • dikkatle takip edilmesi gereken ağır siklet üstü insan. dediklerinin yüzde doksanı çıkıyor. uzun zamandır takibindeyim. bu yıl bitmeden abd iran'a girecek diyerek korkutuyor beni.
    (bkz: muneccim)
  • ankara’da 1959’da doğdu. bürokrat ve öğretim üyesi bir ailenin çocuğu. 1976’da hacettepe tıp fakültesi’ne girdi. ardından ekonomi doktora eğitimini yaptı. politik psikoloji üzerine çalıştı. 1968-1983 arasında yüzme-sutopu ve basket oyunculuğu ile 1991-92’de basket antrenörlüğü yaptı. bütün bu faaliyetleri sırasında hekimliğe devam etti. 1987’de ankara numune hastanesi’ndeki görevinden istifa etti. 1983-87 arasında türkiye’nin yurtdışındaki lobi faaliyetlerini yürüttü. politik danışmanlık hizmetlerine, 1989’da verso siyasal araştırmalar merkezi’ni kurarak adnan kahveci ile birlikte başladı.
    sırasıyla siyasi danışmanlık yaptığı liderler: turgut özal, süleyman demirel, tansu çiller, aydın güven gürkan, hikmet çetin, deniz baykal, mesut yılmaz. mesut yılmaz’la 1999 seçimleri öncesi ayrıldı. ayrıca 1996’da bulgar başbakanı kostov’un, 1999’da kazakistan devlet başkanı nazarbayev’in başkanlık kampanyalarını yaptı. 1998-2000 arasında abd’de başkan yardımcısı al gore’a ortadoğu danışmanlığı yaptı. halen türkiye dışında abd’de ve çin’de de ofisleri bulunmakta ve siyasi danışmanlık faaliyetlerini siyasiler dışında uluslararası şirketlere de yapıyor.
  • an itibariyle tv8'de sağduyu programında konuşan, konuştuklarının altını dolduran, sağduyu sahibi bir adam. silah ve petrol gelirlerinin altını çizmektedir. vaziyete göre bu adamda acayip bir anglosakson odaklılık var. ortadoğudaki her gelişmeden anglosaksonları (bkz: ingiltere) sorumlu tutuyor.
  • hani şu bir türlü telaffuz edemediğimiz ve doğru yazmakta zorlandığımız konjontür kelimesi var ya, işte onu en derininden anlayan bir adam bu adam. üstelik anlatabiliyor da... bu da demektir ki hakikaten anlıyor adam.
    (bkz: yaklasan 2008 ekonomik krizi/@atlantis)

    kendisini ben doğru anlayabiliyorsam eğer, şöyle bir tahminde bulunmak istiyorum hakkında: bir kedisi varsa, adı carbonel'dir...
  • artık değerli fikirlerini ve öngörülerini öğrenmek için flash tv izleyecekmişiz.
    kendisini her pazar saat 22:00'de kendi programında izleyebilecekmişiz.
    sevindik...
hesabın var mı? giriş yap