• içgüdüleriyle oynayan rol yapmayan güzel adam.çok güzel adam.
  • kendi ağzından eski yugoslavya çocuğu olup son yıllarda türkiye'de oyunculuk yapmaktadır.elveda rumeli sanırım en populer işidir. sonraları kısa kesilen dizilerde rast geldim kendisine , şimdilerdeyse bir evin delisi babür olarak mutlu ol yeter ' de, mutlu ölsek yeter diye uğraşıyor.
    büyük dramalar çok klişesidir ya insan hayatının, onun da vardır ama o bunları öyle adlandırmaz. yaşadığı fena şeylerin arkasında kalmamış, inşallah da hiç kalmaz.
    savaşın,çöken ekonominin,bozulan düzenin sürüklediği öylesine bi insandır.
    gözleri çok güzeldir, türkçesi aksanlı olup dinlemesi keyiflidir.
    hakkında hiçbir şey bilmediğimiz bir insandır aslında kendisi.
    fırsatı olsa da yazsa, fırsatı olsa da konuşsa, fırsatı olsa da oynasa dersiniz gördükçe.
    ne kadar varmış gibi gözükse de ben de hep bi yokluk hissi uyandırdığındandır belki daha fazla var olsun istiyorum. sonra,
    hep "bu kadar üzgün olma demek" de istiyorum.
    bi yerlerde görsem, gidip sarılmak da isterdim , tanımadığım bir adama durup dururken neden sarılmak istediğimi de bi türlü anlatamazdım biliyorum.
    ama söylesem o da sarılırdı gibi geliyor.
    niye, neden, niçin sorularını kullanmak istemediğimiz zamanların insanı olduğundan, olduğumuzdan aramızda çözerdik bu işi biliyorum.
    hep güzellikte kalsın çok isterim,kendi savaşını kazansın çok isterim.
    böyle bir umudun da sahibidir kendisi.
  • ah caniko yaa.. nasıl bir karizmadır o öyle ali atay sönük kaldı.
  • yerli hugo weaving.
  • çok hoş gülen bir abi. hayır kaşı gözü hoş zaten de gülünce ölümcül oluyor.
  • kendisi için karakol izleyebilmiş biri olarak bayıla bayıla "mutlu ol yeter"izliyorum.dramda ne kadar başarılı olduğunu biliyordum da komedi için yaratılmış sanki adam.babür olarak şivesi,hayata bakışı,meçhul diyarına olan tutkusu her şeyi yerli yerinde. maviş bir canikoluk anca bu adama bu kadar yakışabilirdi.umarım bu dizisi uzun uzun ömürlü olur da babür karakteriyle emmy'e kadar gider.
    gerçi uzun soluklu olur umarım dediğim dizileri için gidiş pek parlak olmadı ama bu sefer olsun,bu sefer gol olsun ama bana olmasın inşallah.
    tanım:oyuncunun hasıdır,yürüyen karizmadır tanımam etmem ama adamın da hasıdır bence.
    edit:yine yedim golü doksandan!
    ekleme:kahretmesin kahretmesin!bana kaç yıl aradan sonra kvp izletecek adamdır kendisi.kendi adıma kvp ile zaman kaybedeceğime üzülmekle birlikte,vadi ekibini kendisini kadrolarına kattıkları,katmayı akıl edebildikleri için tebrik ediyorumm.
  • gencecik yasta esini kaybeden ,mutlu ol yeter de yardiran alex
  • (bkz: mutlu ol yeter)

    fark ettim de ben bu adamı seviyormuşum. limonatayı bile izleyebilirim kendisi için, o derece.
  • şu sıralar açık ara televizyonda en iyi performansı sergileyen yetenekli oyuncu.
  • oyyyy gözlerinde kaybolunası makedon çocugi. ekşi zirvesindeki konuşmasıyla klişe olan gözlerinin güzelliği kalbinden geliyor lafını bana da dedirten dobra adam güzel adam.oscarlık oyuncu jön olacak kadar yakışıklıdır efendim millet kadir kıymet bilmiyor ayrıca güzel içer onu içerken izleyip benim sarhoş olmuşluğum var tez zamanda ekranda görmeyi bekliyiz
hesabın var mı? giriş yap