• türkiye'de kadınların hala akıllanmadığını gösteren fotoğraftır...

    sen kadın! eyyy! bikinili fotoğrafını, boynuna kadar kropladın öyle sanala koydun da artık arkandan orospu denmez mi sandın?! çok yanıldın. az denir ama yine de denir.
    eyyy hamile kaldın! "ne var ki bunda?" diyip güncel fotoğrafını mı koydun? karnına fetüsüne küfredilmez mi sandın? çok yanıldın. az küfredilir ama yine de edilir.

    (bkz: sözlükteki kadın düşmanlığı)
  • konunun eski sevgili olan erkek ile hic ilgisi olmayan bir durum oldugunun, kadinin da zaten o eski sevgili kisisi ile ilgisinin olmadiginin kaniti. insanlar birilerini kiskandirmak icin hayati kararlar almazlar, cocuk yapmaya karar vermezler sevgili sozluk, cok geride kalmissin sen.

    ha bir de, kadinlarin cinselligini de rahat birak sozluk, cinselligi yasamak 'becermek' ve 'becerilmek' diye olmuyor. ha ustelik, her yasayan ayni sekilde yasamiyor. dolayisiyla kendi kisisel fantazilerinin (gecmiste yasanmis seyler aklina geldiginde yapiyor oldugun eylem) gercekci oldugunu dusunmekten vazgec.

    imza. bir dost.
  • eski sevgilisinin osursa bile kendisine nispet yaptığını zanneden organizmalar ne yazık ki yaşamaktadır. oysa ki öküz çoktan ölmüş ortaklık çoktan bitmiştir. 'kazasız belasız doğsun sıhhatli büyüsün' denileceğine 'vay anasını eskiden lüleden yediğim karı şimdi doğuruyor' gibi tepki vermek ne demek ola? galiba şu dibi kınalı post modern dünyada değerler değiştikçe değişti, yozlaştıkça yozlaştı.

    belki de yapılacak en zor şey bütün düşünüşlere, olan bitenlere ve atın sahibine standart bir şekilde kişnemelerine rağmen 'iyi ki de devam etmeyip ondan kopamayacak kadar aynı yolu beraber yürümemişim'demek iyidir. zaten başımıza gelen herşey bize bir şey öğretmek için başımıza gelmemiş midir? yaşadıkça ne istediğimizi değil ne istemediğimizi daha iyi anlıyoruz.

    edit: elbette bu başlığı açan kişiye karşı yazılmış bir entry değildir bu. başlığı açan kişinin işaret ettiği kişinin entrysini iyi okumak gerekir. özet geçmek gerekirse kendisi şunu yazmıştır; 'kadın/erkek farketmeden eski yaşanmışlıgı herkesin görebilecegi bi ortamda yeniye giydirip teşhir etmek.' işte başlığı açan kişi bu durumdan şikayetini dile getiriyor ve ne yazık ki er kişi yahut er olmayan kadın kişiler bu eylemi çokça yapmaktadır. kadın kişi olarak değil er kişi odağından bakarsak eğer erkek eski sevgilisine çileğim derken devir değişip devran değişince yeni sevgilisine çileğim diye hitap eder ve bunu cümle aleme ilan eder. eh bunu gören eski sevgili klasmanındaki kadının yapacaklarını düşünmek bile tüylerimi diken diken ediyor. bu tip şeyler her zaman olmaktadır ve olacaktır. en temizi bu tip eylemlere maruz kalındığında bir gözü kapatıp diğer gözü kısık tutmakdır. velev ki bu becerilemiyorsa eğer en temizi bir kaç kadeh parlatıp çengel bulmaca çözmek bütün dertleri çözer.
  • söz konusu eski sevgili, eğer eski sevgili idiyken bir erkek idiyse, söz konusu hamile fotoğraf bu kişinin eski sevgilisi olan bağyanı dumura uğratacaktır.

    tıp bu kadar gelişti mi, adamı kadın yapmakla kalmayıp doğurgan da mı yapabiliyorlar diye şaşıracaktır.

    ha üstüne üstlük, eğer kendisi hiç hamile kalmamışsa kadın olaraktan, eskiden sevgili olduğu erkeği yeni cinsel kimliği içinde böylece tur bindirdiği için de ekstradan kıskanabilir.

    zaten, bu ekstrem örnek dışında, üzerinde konuşulacak acayip bir tarafı olmayan durumdur bu.
  • bu fotoğrafa bakıp dertleniyorsanız eski sevgilinizin evlenip en azından hayatını bir düzene sokmuş olduğu ve düzenli, sağlıklı bir seks hayatı olduğunu anlayabildiğimiz gibi sizin de abazan olduğunuzu anlayabilmekteyiz. 1 fotoğraf 2 ayrı insanın hikayesini anlatabilmekte çok ilginç.

    edit: çok sevmişsindir, uzun ilişki yaşamışsındır, istemeden ayrılmışsındır vs.. bunlar elbette dertlendirir ama başlık açtırıp asabiyet içeren yorumlar yaptırıyorsa üstte yazanları okudunuz zaten...
  • çok acıtır heralde ama ilk uyandırdığı düşünce onu başkası beceriyor tarzındaysa zaten iyi ki ayrılmış olan sevgilinin fotoğrafıdır. sonuçta birini sevip unutamamak suç değil.
  • facebook'a hamile fotoğrafımı koymuş ve bunu yaparken teşhir kelimesi aklımdan dahi geçmemişken, beni "teşhirci" ve hatta, "bakın beni bir erkek sikti" demeye çalışan karının teki olarak görebilecek olan hasta ruhlar varmış. şu hayatta daha neler göreceğim?

    facebook'uma ıvır zıvır herkesi değil de sadece yakın arkadaşlarımı eklediğim ve o fotoğrafımı gören az ama öz arkadaşımın nerdeyse tamamının da samimi olduğunu bildiğim için kendimi çok şanslı hissettim şimdi. eski erkek arkadaşım da var bu samimi insanlar arasında, onun da dünya güzeli bir oğlu var bu arada...
  • fotografın sahibi, kendini önündeki uzun yıllar boyunca icra edeceği kutsal göreve hazırlar ve muhtemelen her dakika doğacak güzel bebeğini ve sorumluluklarını düşünürken, bir tane ağzı bozuk eskinin "ama benle de seviştiydi hem de inlediydi bileeeee orospu yaaa içine boşalmama hiç izin vermediydiiiööö" diye günün anlam ve öneminden alakasız şekilde kendi halinde serzenmesine sebep olmuş fotograftır.

    demek ki neymiş, aşk hayatını sabitlediğimiz ve aile durumuna geçtiğimiz anda, exleri bilimum paylaşım sitesinden silip atmak gerekiyormuş. ne gerek var zaten arkadas kalmaya, arkadas mı yok sanki?
hesabın var mı? giriş yap