• evlenmek isteyenlere yol gösteren, evlilik ile ilgili soruların cevaplarının olduğu site
  • yeni bir ebi girişimi daha.

    sitede kişilik analizleriyle uygun partnerleri bulup eşleştirmeyi sağlıyorlarmış, bunu da bünyelerindeki pskiyatrist armağan samancı denetiminde yürütüyorlarmış.

    yurtdışında bu iş profesyonelce yürütülürken türkiye'de nasıl işler, merak etmekteyim.

    her ne kadar ciddi görünen bir arayüzü olsa da, gerçek hayatta tamamıyla umutsuz vaka olan kadınlarla, kimseden yüz bulamamış abazanlıktan kırılacak erkeklerle dolup taşacağını düşündüğüm site.
  • http://www.evlilikmerkezi.com/ adresinden ulaşılabilir. sloganımız nedir peki? hep beraber bakıyoruz; "türkiye'nin karakter analizi ile eşleştiren ilk ve tek bilimsel evlilik sitesi"

    hobareeeey. dedim nasıl bilimsel la? bir girip içeri yoklayayım. tabi buraya girebilmek için ilk koşul olan hadise'den bence evlenmeliyiz hem de bu sene ah le ley diye parçasını da winampıma koydum. başladım kayıt olmaya. evet evet kişilik testi gibin bişi yaptılar bana önce. sonra karşı cinsle ilgili kriterlerimi istediler. işte olayın patlak noktası: 25-35 yaş istedim seçmece karpuz misali her gün bahtıma 20-21 yaşındaki çıtırları getiriyor ve servis ediyor. arkadaşım sübyancı olmak istesem ya da ufaklıkları yetiştirmek gibi bir çabam olsa giderim üniversiteye "hey bana bir adet çıtır" derim olur biter.
    hergün önüne öyle tonlarca kişiyi servis etmiyor. gün başına 3 tane kişi getiriyor. iyice analiz edip iletişime geçmek için düşünesiniz diye. şahsen bana hep çıtır geldiğinden düşünme faslına daha geçemedim.
    arama butonu denilen bişey yok. kafasına göre sana bu uygun diyip listeliyor. ayrıca -ki bak bu cidden güzel bişey- resim koydun mesela ama sadece ilgilendiklerinin görmesini istiyorsun, işte sana bu imkanı tanımış sanal alemin çöp çatan sitesi.
    velhasıl kelam girin bakın yaş ortalamasını yükseltin. bu sayede ben de çıtırlardan kurtulurum belki. başka bir amacım varsa çöpünüzü çatamayayım.
  • geyiğine üye olduğum site. gelişmeleri buradan aktaracağım.
  • youtube.com'da sağ üstte görünen "1 milyon üye" olduğunu belirten,komik bir site :d
hesabın var mı? giriş yap