• ankaragücü spor kulübü başkanı fatih bey'in haklı serzenişi.

    penaltı olmayan bir pozisyondan (vida'nın pozisyonundan farkı yok) günlerce sosyal medyayı ağlama duvarına çeviren zengin bir kulüp. ve zor günler geçiren gariban takımı ankaragücü. inşallah bir kaza gelmez başına ankaragücünun.
  • kılavuzu (teknik direktör) karga olanın... başkan adam olsun da önce kendi hocası nasıl başka bir takımın şampiyonluğunu istiyor onu sorgulasın.
    evet, inşallah hakem bir facia yaratmaz da f.b. içinizden geçer
  • ne yazık ki şimdiden kurban edildiniz bile. fenerbahçe karşısında doğranan beşiktaş nasıl ki bir sonraki maç olan gençlerbirliği maçında kollanıp, adeta 3 puan hediye edildiyse, sizin de başınıza aynı şey gelecek. şimdiden geçmiş olsun ankaragücü camiası
    ankara soğuğu yar ve yardımcınız olsun*
  • pes arkadaş... inanılmazsınız
  • olmayan penalti pozisyonu...

    ayni macta ayni iki pozisyonun birine penalti diyip digerine diyememek...

    nasil bir orulluktur amk. "fenerbahce sampiyon olamayacak ama bir sartla? ananizi her saat basi bize siktireceksiniz." deseler burdan cin e kuyruk olur amk.

    edit: asagida bir yerlerde biri ustune alinmis kuyruga ilk siradan giris yapmis. :)
  • ligin 17 takımı senin şampiyon olmanı niye istesin amk! "17 takım şampiyon olmamızı istemiyormuş" diyor yazar.

    eyi o zaman el birliği ile sizi şampiyon yapalım bu nasıl mantıktır!

    2 gün önce galatasaray gibi takımla as kadrosu ile maç yapmış bir alanya karşına cikiyor ve kendi seyircin önünde adam gibi pozisyondan gol atamıyorsun. kaleden uzaklaşan bir topa istem dışı çarpan bir el ile dünyaları ayağa kaldırıyorsunuz.

    aslında suç papis denen kazmada. atsana amk penaltısını sussunlar!

    işi gücü bırakalım akşama kadar fenerbahçe'ye penaltı verelim amk!
  • teknik direktörü ayrı kafa, başkanı ayrı kafa. düşseniz de sizden de yamyam taraftarınızdan da kurtulsak. maç günleri eryaman'da dışarı çıkılmaz oldu.
  • isteseniz de istemeseniz de mağlubiyet kervanına katılıp, muriqinin krusenin volelerine kurban gideceksiniz. kaçarı yok.
  • trabzonsporlu bazı göt vericilerinin ağzının suyunu akıtan açıklama.
  • hak aramak ne zamandan beri suç olmuş diyenler çıkmış diyor ki ampır ampır konuşuyor. adam demiş ki hakkımız yenilmesin. yenilir kazanır ayrı mevzu ama bizim maçımızda bizim üzerimizden bir telafi yapılmasın hesabı yapmış.

    şu bu adam ampır ampır konuşuyor ise niye haftalardır her gün farklı bir açıklamanız var? neredeyse mobeseye konuşacak bir başkan var niye?

    hakkın yenmesin diye dimi? e başkası bunu isteyince nesi suç? teknik direktörü şöyle demiş böyle demiş. e mesela kongre üyeniz olan kulüp başkanlarını ne yapacağız? kulübe yakın olan otyakmaz gevrek gibi isimler ne olacak? gevrek niye öyle açıklamalar yaptı?

    hani bildiri sürecinde ne diyordunuz. hak aramıyorsunuz ayrıcalık istiyorsunuz o geldi nedense aklıma.
hesabın var mı? giriş yap