• kısaca şöyle diyelim: http://bit.ly/elvedafacebook
  • (bkz: facebook'taki en çirkin profil fotoğrafı/#13711524)
    mrtksn'in bahsettiği bu arkadaşın hemen yapması gereken şey. çocuk olsa sevilmez lan.
  • insanların saçma sapan videolarından, fotoğraf altına sevgi pötürcüğü yorumlarından, aptal statü mesajlarından o kadar gına geldi ki, bir grup çok eski insanla bağlantımın tek noktası şimdilik bu ekran olmasa kesinlikle gerçekleştireceğim eylem. hayatımda bir kez gördüğüm insanlardan ekleme mesajı gelmesinden de usandım. ama hakkını yemeyeyim; twitterda insanlar ego cilasinin kralini yasadiklari icin facebook halen cok masum bir yer. hard core privacy ayarları çok yakında sinemalarda.
  • belli bir güruh için büyük anlamlar ifade eder.

    - dün gece facebook hesabımı sildim.

    x

    - dün gece birini öldürdüm.

    onlar için facebook hesabını silmek adam öldürmek gibidir. hatta daha büyük bir olaydır. ya abartmayın bu kadar ne sikimsonik insanlarsınız.
  • an itibariyle gerçekleştirdiğim eylem. bunun da modası geçti sıradaki gelsin minvalinde takılıyorum bu aralar. kurtuldum kendisinden an itibariyle.
    bir de sigarayı silebilsem hayatımdan tamam olacak.
  • bir yanilgidir..

    siz hesabinizi, resimlerinizi kaldirdiginizi sanarsiniz, fakat facebook databankasinda herseyiniz biraktiginiz gibi durur..
  • teknolojiye karşıtlığı için değil google+ için yapılan iş sanırım.
  • teknoloji karşıtlığı konusunda bir genelleme yapılmazsa ve öznel sebepleri oluşmuşsa denenmesinde fayda olan eylem... gereksizce vakit kaybedilen özelliklerinden arınmayı da getirebilir geri dönüldüğünde ki; facebook hesabını kapatanlarının hemen hepsinin geri döndüğü söylenmekte.
    genelleme yaparak konuştuğumuzda "teknoloji karşıtı" başlığıyla değerlendirdiğimiz tayfanın varlığı da önemli. çünkü bir tartışmanın varlığını sağlamaktalar. durmadan olumsuz yönlerini arayıp taradıklarından daha iyi ve güvenli ortamların yaratılmasına da katkıları olacaktır belki de.
    bazen uzaklaşmak iyidir velhasıl... "eskiden cep telefonu mu vardı? bir hafta önceden sözleşilmiş randevuya kimse gecikmezdi ve 'nerdesin'li cep mesajları atmadan olması gereken yerde olunurdu" temel felsefesine erişmişlerin varlığını da destekliyorum. ama yine de tüm olumsuz yanlarına rağmen teknolojiyi iyi şekilde kullanmak iyidir.
    ismail yk'dan google+ adlı bir şarkı bekliyorum ayrıca....
hesabın var mı? giriş yap