• bunlara bir nebze katlanılsa bile `facebook'ta ekledikten sonra nedensiz bir şekilde arkadaş listesinden silen tip`ler de var ki allah'ın onlara biraz akıl fikir ihsan etmesini istiyorum. dengesiz misin arkadaşım? hem ekliyor hem siliyorsun. bi karar ver.
  • "ilkokul arkadaşlarını bulmak" kavramıyla türemiş yaratıktır. ciddiyim bak. herkeste bir coşku "ilkokul arkadaşlarımla görüşmeye başladık buluştuk gezdik" felam. ama bu ekip facebook üzerinde birbirini sallamıyor. ben iki türlüsünü de sallamıyorum. ulan adamı ilkokulda sevmezdim zaten şimdi şirinlik yapmanın alemi ne. hem ilkokul adı üstünde işte. hızlı okuma yarışması önümüze gelene 100 tekme felam. adam o günden sonra şekilden şekile girmiş, 70 level atlamış o zamanki ruh haliyle şimdiki halinin arasında eser benzerlik yok. normal bence.

    ben konuşmayacağım adamı eklemiyorum. ama onlar ekliyor. reddetmiyorum hepten dötü kalktı demesinler diye kalıyorlar öyle.resme felam yorum yaparlarsa muhabbet ısınıyor onun dışında elleşmiyorum.
  • bir ileri sürümü ise siz selam verince sizin halinizi hatırınızı sormayan tiptir. mesela:

    - merhaba x, nasılsın, hayat nasıl gidiyor, neler yapıyorsun?
    - teşekkür ederim sağol.*
  • selam verirseniz de, sanki siz onu eklemişsiniz havası verir.
  • mesleki sebeplerden her türlü ekleme talebini kabul ediyorum ama belirli bir süre geçince ve sebep anlaşılamayınca iyiden iyiye garibime gidiyor.

    ekleme sebebin mesleğimle ilgili değilmiş tamam... belli ki tanışmıyoruz da. çerçeveme gelmişsin, eee madem resmi görmeye çalış değil mi? ilk adımı sen attın diye mi oluyor bu artistlik?

    emily didonato değilsen, yolun açık olsun bacım.

    dilara gönder de olur bak.
  • liseden bi kız arkadaşım var, yıllardır duruyor arkadaş listemde ama tek bir kelam etmedik. bugün bi baktım şort atlet bi fotoğrafını koymuş oraya, kucağında da çocuğu. lan dedim amma bozulmuş ya kız, erkek gibi olmuş amk. yüzünü hatırlayamadım zaten, sonra biraz daha dikkat ettim, kocasıymış lan resimdeki. nerden bulduysa o karı suratlı herifi.
  • hoslandigim adami ekledim ve selam vermedim.
    sonra o selam verdi. hem ekleyip hem selam vermek cok yorucu. bir adim ben attiysam, bir adim da o atacak arkadas.

    bir de cok samimi olan arkadaslar kalmali fikri var tabi. benim bu konuda hic sansim yok.
    en iyi dostlarim pedagog, kütüphane calisani, ögretim görevlisi, yesile ve sola gönül vermis, kendini insanliga adamis naif insanlar, bilgisayari acmak icin yarim saat dügmesini arayan insanlar. yani demem o ki; en samimi arkadaslarim, en güzel dostlarim facebook´ta yoklar. onlarin selamina kaldiysam, cok beklerim.
  • galiba buradaki selam vermek, sohbet kısmından slm yazmak ama benim durum farklı.
    facebook'ta ekledikten sonra selam vermeyen tip
    evet ben böyle birisini tanıyorum. aynı lisede okuduk, şu anda da aynı üniversitedeyiz. bir üst dönemdeydi. hiç muhabbetimiz olmadı yani lisede.

    okulda her gün karşılaşıyoruz ve mal mal suratına bakmama rağmen görmemezlikten geliyor. hayır bir gün ya tutup kolundan konuşacağım ya da mesaj atacağım ama "kuzenim eklemiş" falan demesinden korkuyorum.
    lan insan facebook arkadaşına selam vermez mi? veya insan selam vermediği adamı ekler mi?
  • benim.
    genel olarak kimseye selam vermediğim için yaşanılan olay.
hesabın var mı? giriş yap