• allah yarattı demeden çalan rock-jazz grubu. çok değişik.

    http://www.youtube.com/watch?v=z64ob3nixfq
  • 2017 yapımı bir film. oyuncu kadrosu fena değil.

    https://www.imdb.com/title/tt1966359/

    --- spoiler ---
    peter ve kyle reynolds iki kardeştir. eksantrik anneleri peter ve kyle'ı babalarının onlar henüz küçükken öldüğüne inandırarak yetiştirir. ikili bunun bir yalan olduğunu keşfettiklerinde, gerçek babalarını bulmak için yola çıkarlar. bu yolculukta babalarından çok anneleri hakkında muhtemelen öğrenmek istemeyecekleri şeyleri de öğrenirler.

    owen wilson ve ed helms ve j.k. simmons'un başrollerini paylaştığı filmin yönetmenliğini felekten bir gece serisinin görüntü yönetmeni lawrence sher üstleniyor. bu sher'in yönetmenlik yaptığı ilk film. - gönderen: quaresmania
    --- spoiler ---

    film biraz sikindiriğimsi ama ne hikmetse sonuna kadar izledim. fazla beklentiye girmeden bir şans verilebilir.

    not: spoiler ibaresi içindeki metin turkcealtyazi.org dan alınmıştır.
  • güzel, eğlencelik bir film. daha iyi olabilirdi, bazı dialoglar daha kısa tutulabilirdi ama imdb'deki 5.4'lük puan sizi aldatmasın, tavsiye ederim izlenir.
  • eğlenceli güzel bir film. tam vakit geçirmelik. imdb de puanı düşük ama bu yanıltıcı olabilir.
    benim diyen komedi filmlerinden daha kaliteli
  • http://www.imdb.com/title/tt1966359
    2017 yapımı, başrollerinde christopher walken , j.k. simmons , owen wilson ,glenn close, ed helms gibi isimlerin olduğu, aanneleri tarafından babalarının onlar küçükken öldüğüne inandırdığı iki erkek kardeşin, bunun bir yalan olduğunu ortaya çıkardıklarında, gerçek babalarını bulmak için yola koyuldukları ve anneleri hakkında bilmek isteyeceklerinden fazlasını öğrendikleri komedi filmi.
    ımdb puanını düşük görünce pek yanaşmadım ama izleyecek komedi bir şeyler ararken ve kadrosu da ilgimi çekmişken şansımı deneyeyim dedim. beklentimden fazlasını karşıladı, hikayesi güzel ve ilerlerken gelişen olaylar keyif veriyor, finali ise hak ettiği puanın bundan fazlası olduğunu düşündürüyor.
  • hiç beklemediğim şekilde beğendiğim film.

    tam tadında, sıcak, eğlenceli, güzel bir hikayesi var. hiç sıkmıyor. puanlara bakıp yanılmayın, iyi hissettiren tatlı bir film.
hesabın var mı? giriş yap