• geceden beri beni kahkahaya boğan olay. abi adamlarda bir korku bir endişe hali sormayın. ödleri kopuyor bu bomba transferlerden sonra fatih terim galatasaray'ımızın başına geçecek de aslan galatasaray tekrar şampiyonlukları otomatiğe bağlayacak diye.

    aslan kral galatasaray olmadan meydanı boş bulmuştu bu köy takımları. tinerciler bile şampiyonluğa oynar olmuşlardı. şimdi asıl aktör sahneye geri dönecek ve bunlar şampiyonluğu rüyasında görecekler diye korkuyorlar.

    galatasaray'da etik değerler varsa fatih terim'i getirmezmiş.

    ha ha hassiktir ulan yavşak !

    türkiye'ye mal olmuş büyük bir spor adamını sırf kavga etti ve hata yaptı diye iskartaya mı çıkaracaz sandınız ?

    fatih hoca, yuvasına yani galatasaray'a dönecek ve avrupa fatihi küllerinden doğacak. bekleyin şikeci ve tinerciler.
  • sen galatasaray'sın, büyük düşün!

    artık vazgeçilmesi gereken, batak söylem.
  • bazı taraftarlar iyiden iyiye "3. köpüyü kıskaniyürler" diyen akp taraftarına döndü. vay amk.

    hacı abi, sen gitmişsin, riva'nın satıldığı dakikadan itibaren 40 milyon euroyu bulacak transfer harcamasını bir çırpıda yapmışsın. daha da gelecekler var deniyor. geçen sene ligin en çok gol atan ikinci takımıydı bu takım. tüm o kadrodaki berbatlıklara rağmen. hadi bruma'ya iyi teklif geldi, poldi zaten gidecekti anladık. sneijderi, geçen senenin asist kralını (hem de yarım forvet ve bir kanatla oynayan takımda) kıçına teneke bağlayıp göndermişsin. yerine aldığın adamın geçtiğimiz sezonki asist sayısı sabri kadar.

    bak bu transferler başarılı olur olamaz, orasında değilim. farz edelim ki başarılı oldular, bu maaş dengesiyle bu takım rivanın parasını 3 senede yer, çarçur eder. o kadar transfere bakıyorsun, bir tane maliyet açısından iç açıcı transfer yok. bunları hala göremiyorsanız her şey müstehak size.

    dursun bu takımı batırmaya yeminliymişçesine saçma işler yapıyor. terim, ego manyağı bir teknik adam. bu kadar kör olmayın, terim bu galatasarayı düzlüğe falan çıkaramaz. bu yönetimle olmaz. biz bu filmi çok seyrettik.
hesabın var mı? giriş yap