• taraftarına yönelik polis terörüne dur demedikten sonra başkanı dahil komple değişmelidir.

    polisin görevi terörü yasaların kalkanı altında uygulamaksa yönetimin görevi de takımın asıl sahibi taraftarı korumaktır.
  • dünkü maçtan önce galatasaray yönetimini yemekli bir şekilde ağırlayarak canlı yayında verdikleri dostluk mesajlarını maçın bitiş düdüğü itibariyle gösteremeyen yönetimdir. stad ışıkları söndürüldüğünde hangisinin nereye kaybolduğu bilinmemektedir.
  • maç bitiminde nihat özdemir'in ayakta alkışladığını gördükten sonra helal olsun dediğim yönetim.özhan canaydın başkanımızdan sonra bunu gerçekleştiren tek adamdır.
  • son yaptıkları açıklamalara bakarak şunu çok rahat söyleyebiliriz ki; taraftarlarından farkları yoktur.

    çocukça laflar etmektedirler.

    sahada biber gazından yaralı taraftar varmış ondan kupa töreni yapılamazmış.

    (bkz: az önce ben güldüm şu anda götüm gülüyor)

    yahu o taraftar neden biber gazından yaralı? bu soruyu kendi kendisine sormadan böyle bir açıklama yapmak. ilk okuldayken anne ve babaya yalan söyleyip bu yalana inandıklarını zannetmeye benzer.

    velhasıl bu yönetim yönetim değildir. fanatiktir. spordan spor ahlakından zerre haberi olmayan isimler topluluğudur.

    not: beşiktaşlıyım. ama açıklamalar komik olunca müdahil oldum.
  • meireles'in cezasını 3'te 2 oranında indiremezse kağıttan kaplan bile değildir.
  • şu anki haliyle liseli bir kezbandan farkı yoktur. hakkı yendiğinde resmi siteden kamuoyuna duyrulur diye, facebook'tan atarlı durum güncellemeleri gibi ona buna gürlemekten başka ne yaparlar çok merak ediyorum.

    transfer politikası desen yok, taraftarın hakkını savunmak hatta gerektiğinde onlara adam gibi çeki düzen vermek yok*, her türlü naneyi yiyen ligtv'yi hizaya getirmek yok, medyayı adam gibi kullanmak yok*, son 2 yılda güvenlik güçleri tarafından her türlü provokasyona karşı hiç bir teşebbüs yok, cas davası yok, ulu orta kulübün hisse değerlerini tepetaklak eden tv maymunlarına oraları zindan etmek yok, karaborsaya engel olmak için biletix'in saçmalıklarına ses çıkaran yok, oyuncularına haksız yere verilen cezaların üzerine gitmek yok, haklarını yiyen hakemleri ve bariz ötesi hatalarına rağmen o hakemlere sahip çıkan mhk'yi sorgulamak yok*, efsane kaptan'ın ve hocasıyla arasındaki problemi çözme kabiliyeti yok, elindeki yetenekli oyuncuların yitip gitmemesi için bir plan projen yok, hükümet üyelerinin açık açık senin şampiyonluğunu elinden alma vaatlerine verilen bir karşılık yok, voleybol takımının hakkı yenerken elinden gelen bir şey yok,

    "ne var lan it" dediğinizi duyar gibiyim. sayın başbakan var, ülke menfaatleri var, 2020 adaylığı var, alaattin metin var, selçuk yula var, demirören var, nihat özdemir var, üzerine atılmış ve temizleyemediğin bir şike çamuru var, rakiplerine devlet sana yapmadığı stad yardımlarını yaparken, senin tıkır tıkır ödediğin vergi borçlarını sildirirken, borsada vurgunlar yaparken, yurtiçi yurtdışı çatır çatır lobi yapıp senin önüne geçmeye çalışırken alık alık izlemek var, konuşursam çok şey olur deyip susmak var, havuzdan çıkarız deyip dekoder alın demek var, uefa'yı elinde oynatıp senin hakkını yedirirken ceo olanlar var, mehmet ağar'ı cezaevinde ziyaret var, milleti aptal yerine koyup ceza almayan ceza erteleten rakip hocalarına karşı, kendini savunamadığın seyircisiz oynama cezaların var, tribünde bölünmüşlük var, son maçta şampiyonluğu kaçırdı diye tıkır tıkır top oynatan hocaları kovmak var. sahneye hiç bir şekilde çıkıp, elini taşın altına koymayıp, bütün yükü aykut kocaman'a sırtlatmak var. şimdi bütün bunlar ortada dururken, "vay aykut da hoca mıymış, öyle taktik mi olur, o adam çıkar mı, bu adam girer mi" diye tartışan kör taraftarın var.

    aykut kocaman kötü hoca olabilir, oyuncuları iyi yönetemeyebilir, onlarla tartışıp mücadeleye girebilir, şampiyonluklar kaçırabilir, ama şu 2 senede bunca zaafiyete rağmen takım hala ayakta durabiliyorsa, beşiktaş deplasmanında çatır çatır top oynayabiliyorsa, omzundaki bunca yükün altında ezilmeyen adama biraz itibar göstemek gerekir.

    evet bu yönetim taa 10 sene önce stadını tesisleşmesini bitirme vizyonunu gösterebilmiştir. ancak bunun üzerinden 10 sene geçmişken ekonomik ve sportif başarı olarak fark atmış olması gerekirken, şimdi geride kalmama mücadelesi veriyorsa bu da muazzam bir vizyonsuzluk eseridir ve artık kendini yenileme zamanı gelmiş de geçiyordur.
  • ucu hükümetin elinde olan yargıtay ipi ay'ın boynunda iken, her olayda, her konuda bize tarihin en büyük utançlarını yaşatmaya and içmiş figüranlar tarafından işgal edilmiş yerdir.

    şu hesaptan çok basit ve herkesin malumu gerçekler anlatılmıştır.
    https://twitter.com/ultrasfener34

    --- spoiler ---
    bilgilendirme: yönetim kurulumuz bu acılı günümüzde yine sadece tek görevi olan "gündem değiştirme" açıklamaları ile bizleri şaşırtmamıştır. dün stadımızda oynanan derbi maçında telekom tribününde başlamayan ancak stadın genelinde her türk vatandaşının demokratik bir hakkı olan ifade özgürlüğü ile mevcut hükumeti istifaya çağırması yine sadece"küçük bir gruba" yıkılmaya çalışılması tamamen yanlış ve dogru değildir. bu tribünler hükümeti alkışlayanlara karışmadığı gibi istifaya çağıranlara da karışmamıştır. fenerbahçe tribünü siyaset üstüdür.
    --- spoiler ---

    gel gör ki fenerbahçe spor klübü adına yapılan bilgilendirme başlıklı açıklama apaçık yalanlardan oluşuyor. daha düne kadar, içerideyken, dışarıdaki masum fenerbahçelileri kışkırtmak için gfb'yi akp gençlik kolları ilan edenler, saygı duruşu anındaki gfb'nin başlattığı tekbir sesleri, kendi kışkırttığı kitle tarafından hükümet istifa sesleri ile (maraton tribünden başlayan dalga ve stadın büyük çoğunluğunun katılımı ile) bastırılmaya çalışılırken ve gfb bütün gönüllülerini olması gerektiği gibi serbest bırakmışken, ve ekseri olarak sessiz kalırken, yaptığı açıklama ile, anti-hükümet sloganlarını gfb'ye yıkmaya çalışmış.

    allah seni bildiği gibi yapsın, ne diyelim.
    biz senin bu yalanlarınla baş edemiyoruz, allah yalanlarını boynuna çevirsin dolasın inşallah.
  • şikeci olduğu kadar yeteneksiz sanki.
  • yaptıkları aptalca hatalardan dolayı fenerbahçeliyim demeye utanır hale geldim. en azından benim adıma, beni temsil ettiğini söyleyemeyeceğim yönetim. umarım tüm birimleriyle fenerbahçe'nin başından giderler.

    şike olayı ve bu muz olayında rezil rüsva oldular.
hesabın var mı? giriş yap