• futbolcular ile yolların ayrılmasını, saray soytarılarına sempatik gözükmek için yaptığımızı sanan mallar var.

    sanki bu oyuncular gidince, (hatta aziz) türk futbolu tertemiz olacak gibi bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. sizin çirkefiniz size bizimki bize yeter meraklanmayın. bugün x yarı y ismiyle çıkacak karşımıza, size ilk çaktığımızda ama kıyaer de çok rerörö diyeceksin tıpı pamuklara sarıp sarmaladığın melo itine yaptığın gibi kendinden olanı da görmeyeceksin.

    he iki topçu gidince tertemiz oldu futbol. sanki yerine yenisi gelmeyecek he. aziz gitse avrupada (inşllah ali koç ile) iki başarı yakalasak aa fener de çok sempatik diyeceksin di mi, ama sizin başkan hakemleri ayarladı, yok aslında mafya, yok silah tüccarı, demek yerine. yani demeyeceksin aslında hepiniz orospuçocuğusunuz diye.

    (bkz: napak inanak mı kanka)

    birbirimizin başarısızlığından nemalanan pislik, nefret dolu, futbol seyircileriyiz. sakınnn önce sen başlattın deme orospuçocuğu, benden hiçbir farkın yok.

    bizim futbolumuz da ancak bu kadar olur.
  • emre, volkan gibi karakterlerden tamamen arınması ile oluşabilecek durumdur. bu doğrultuda giderlerse belki taraftarları bir gün şirinleri bile görebilir.
  • bir de yaptığı tescilli şikenin cezasını çekerse tamamlanacak süreçtir.
  • fenerbahçe taraftarlarının çok da sikinde olmayan durumdur. önce her taraftar kendi götüne baksın ondan sonra gelsin fenerin antipatikliğini konuşsun
  • kemoterapi görüp (şikenin yönetmelikteki cezası) kanser hücrelerinden (aziz yıldırım ve şürekası) kurtulmadığı sürece olmayacak olandır.
  • aziz yıldırım, mahmut uslu fenerbahçe yönetiminde, volkan demirel, raul meireles, bruno alves fenerbahçe kadrosunda olduğu sürece düşünülemeyecek olandır.
  • fenerbahçe'nin sempatik olmak gibi bir amacı olamaz,zaten diğer kulüplerin de yoktur.isteyen istediğini der,önemli olan futbol denen oyunun temiz olması için gayret edenlerin sayısıdır.şu an fenerbahçe kulüp başkanı temiz oyunla ilgili sorgulanan ilk kişidir.farklı kulüplerde farklı isimlerin de benzer eğilimde olması aziz beyi masumlaştırmaz.aziz yıldırım fenerbahçe için bir yüktür ve bu yük mevcut olduğu müddetçe fenerbahçe,taraftarı tarafından dahi hoşlanılmaz.şunu da belirtmek gerekir aziz gider başka biri gelir sonuçta aziz bu hale getirmedi tek başına futbolu.o sebepten kirli bir futbol varken,felipe melo gibi arkadaşını darp edenler takımda tutulurken,sabri gibi fenerbahçe maçlarında suni agresiflik göstererek takımında kalanlar varken,volkan gibi bir isim üzerinden milli forma dahi değersizleştirilirken,emenike gibi bir ayı kadıköy hudutlarına yaklaşmaması gerekirken hala oynaması ve hacıosmanoğlu gibiler bu piyasada nemalanırken türk futbolu ve sempati yan yana gelemeyen kelimeler olmakta.
hesabın var mı? giriş yap