• amerikan polisinin siyahileri nasil insan yerine koymadiklarini bir kez daha gozler onune seren olay.
    nasil bir psikopatliksa, o kadar mermiyi siktiktan sonra bile, polislerden biri oldurdukleri adamin uzerine silah dogrultmaya devam ederken diger polis olmus bir adama kelepce takiyor.
  • oldurulen kisinin ismi kajieme powell. marketten hirsizlik yapmis, ve elinde bicakla dolaniyormus. 911 cagrilarindan sonra olay yerine gelen polise "vur beni, hadi vur" diye aklinca dayilanan 25 yasindaki eli bicakli bu sahis, belki 12 kursunla oldurulmeyi haketmemis ama yaptigi cezasiz kalmamaliymis.

    http://www.newsweek.com/…an-st-louis-emerges-266041

    burda, amerika'da, trafik polisi durdurdugu an, polisin vurma yetkisi oldugunu bildigin icin, arabadan inmeyi birak, cami acmaya bile korkarken, ya bi siktirin gidin yemin ediyorum ya... kime ne anlatiyorum?
  • (bkz: a.c.a.b)
  • (bkz: yeter artık vurmayın adam öldü)

    tekrar izledim de, bu nasıl bir nefret mına koduklarım. tiksintiyle karisik hafiften fobisi olan bir hayvani öldürüyor sanki, ayaginin ucuyla dürtüp faraşla çöpe atsaydin ibne.
  • infaz görüntüsüdür.

    abd ile türkiye arasındaki fark şu, abd bugün yada yarın ezilenler bir şekilde hakkını alabilir. alır demiyorum alabilir diyorum. bizde ise istediğin kadar haklı ol sorgusuz sualsiz -benim başörtülü bacıma saldırdılar- lafını işittik mi yerdekine bir kurşun daha atarız.
  • buraya girilen entrylerin, aslindan daha fazla irkcilik icerdigi goruntuler.
  • hepsini geçtim de eskiden böyle videoları izlediğim zaman etkilenirdim ' vay anasını harbiden vuruldu' falan diye bir reaksiyon verirdim.
    o kadar ışid'in kafa kesmeli kurşuna dizmeli videolarını izledikten sonra bu artık pek bir his uyandırmıyor insanın içinde.
  • şu şarkının sözleri daha bi anlam kazandı artık;

    ahh shit
  • evladım, etkisiz hale getir, getirme demiyoruz.

    tabi polis de canını düşünecek, üzerine bıçakla gelen adamı elindeki teçhizat ile etkisiz hale getirecek.

    evet o polisin de canı var, ailesi çoluğu çocuğu var.

    iyi de, adamin elinde görüyorsun ki bıçak var, rambo mu lan bu attı mı alnının ortasına saplasın, o kadar kolay mı o iş?

    çek vur bacaklarından, adam yerde zaten. herifin üstüne 12 kurşun sıkmak da ne?

    ha elinde silah vardır, polise doğrultur falan o zaman iş değişir, orada bile 12 kurşun sıkılmaz, alien mi lan bu adam? ne 12 kurşunu, bu davranışın makul bir açıklaması yok.

    polis ırkçı mıdır, adamla geçmişten gelen bir husumeti mi vardır? orasını bilmem, ayrı ülke, ayrı kültür.

    şu bir gerçek ki; elinde sadece yakın dövüş silahı olan adamı bacağından vurup işi halletmek varken, 12 kurşunla kevgire çevirmek nefsi müdafaa değil keyfi müdafaadır.
  • simdi amima koyacaksiniz ama, bu orantisiz guc kullanimi degil abi.

    akli dengesi cok net sekilde bozuk ve "shoot me, shoot me motherfucker" diye bagirarak elinde bicakla hizlica polisin ustune yuruyen/kosan adama, dunyanin neresine gidersen git polisin olumcul guc kullanmaya hakki vardir.

    videodaki adam zaten daha cok "suicide by cop" ornegidir. bu ilki degil sonuncusu da olmayacaktir.

    abd'deki polislerin hayvanligindan suphe yok. ama bu olay bunun bir ornegi degil.
hesabın var mı? giriş yap