• bunu herkesin bilip de dile getirmemesi enteresan. ben de bu geleneğe uyacağım ve isim vermeden kim olduklarını tahmin edeceğim. kanıt aramaya gerek yok, alenen kimin ne olduğu belli.

    miladı 17-25 aralık yolsuzlukların ortaya çıkmasını alanlar için söylenecek laf yok ama futbol dünyasının popüler çocuklarının çoğu bu cemaatin elini eteğini öptüler. artık kim ne kadar para vermiştir, neler yapmıştır bilemem. nba'in şampiyon takımında fetöcü varsa, futbolun kralı fetöcüyse, bu kişiler kimlere "abilik" yaptıysa onlar da aynı yolun yolcusudur. arif erdem ifşa edilip yaftalanıp da, hakan şükür vatan haini ilan edilip bu futbolculara "abi" diyenler, onların kanatlarında büyüyenler kimlerdir? kralın imparatoru kimdir? golden sonra ,futbolumuza sonradan giren, secdeye varanlar kimlerdir? kim kimin damadıdır?

    futbolu allah, kitap, inşallah maşallah, kader kısmetle yönetenler, top oynayanlar kimlerdir? verilen himmetler büyük olunca mı ses çıkmamaktadır? susturmak için verilen himmetin bedeli nedir? milad kimleri kapsamaktadır? bunlar hep bilinen ama nedense dile getirilmeyen, ülkenin gündemini aslında çok güzel sulandıracak malzemeler olmasına ragmen dokunulmayan mevzular.

    oysa ki şimdiye çoktan bunun goygoyuyla sabaha kadar tartışma programları yapılmalı, arada motorine zam, musula hareket düzenlenmeli, ohal "biz bitti demeden bitmez" denmeliydi. demek ki gerek kalmamış, koz olarak elde tutulmakta.
  • yüde 90'ı galatasaray'lıdır. bu yüzde 90'ın en az yüzde 30'u da başakşehir'de de forma giymiş ya da teknik kademelerde görev almıştır. diğer takımlardan tek tük çıkmıştır.

    kaynaklar:

    1- https://www.izlesene.com/…lara-verdigi-vaaz/9447990

    2- https://www.youtube.com/watch?v=vks_zyr4mai

    3- http://www.medyaradar.com/…ages/adil-oksuz-foto.jpg

    4- http://img-fanatik.mncdn.com/…017/10/10/5208967.jpg
hesabın var mı? giriş yap