• toppik benzeri saç fiberi.
  • bir suredir kullandigim ve memnun kaldigim urundur. sisenin ortalarina geldikce dibe cokme artmaktadir ama cok da kotu gozukmemektedir. kendi spreyi saca tutunmayi saglamakla beraber, sert bir tutus saglamiyor. ruzgara ve hafif yagmura karsi korumak adina sac sekillendirmekde kullanilan spreyler ile gayet iyi oluyor.
  • kutunun ortalarına gelince ve sonrasında ciddi topaklanma sorunu vardır ve özellikle kutu bitinceye kadar bu hâd safhaya ulaşmaktadır. en önemlisi de şu ki, gözle ister istemez temas ediyor dışarıda dolaşırken bir şekilde mikro zerrecikler geliyor göze ve gözde kızarıklık ve inanılmaz kaşınma yaptı. sadece bende yapmış olabileceğini sanmıyorum.
  • toppiğin fiyatı doların yükselmesinden ötürü çok yükseldi zaten stresden dökülen saçlarım birde yükselen fiyatla beraber beni daha da gerdi biraz araştırarak fixplantın da amerikan menşeili ve kaliteli bir marka olduğunu ve fiyatının 3te 1 oranında olduğunu gördüm fixplant hakkında çok abartılı yorumlar okuyunca şüpheye düşmüştüm ancak deneyince gayet memnun kaldım ve renk uyumu toppikten daha iyi olduğu kanısındayım bu fiyata satılıyo olması kafamı karıştırdı benim gibi kullanıcalar varsa soruyorum yeşillendirsin toppik mi çok pahalı fixplant mı çok ucuz ? (bkz: fixplant)
  • akşamdan yıkamazsan şayet sıçtın. hele açık renkli yastık kılıfı kullandıysan sıvama bölümü. sabah bir kalkıyorsun su aygırına tecavüz eden bir orangutan resmedilmiş yastıkta.

    iki saç teli çoğaltıcaz diye girdiğimiz işkencelere bak. alternatifi de yok piçin. toppik kullanmaya karar versen krediye girmen gerekecek. o kadar pahalı. saç ekeyim desen bende tripofobi var. prensip olarak delikli şeylere bakamıyorum. protez desen kafada nasıl durcak kestiremiyorum. kafayı bir kazıdın mı bir daha geri dönüşü yok. ya protezi kullanıcan ya da tüpçü fikret gibi gezicen ortada. göt kıspetten çıkmışsa yarrak bağdattan gelir hesabı götü kıspetten çıkardık bekliyoruz bakalım.
  • toppik’in kur karşısında altınla yarışmasından isyan ederek saçlarımın seyrek kısımları için birkaç sefer aldığım saç ürünü.

    yalnız şişe içerisinde satılan değil, pudra gibi süngerle uygulanan versiyonunun daha iyi olduğunu düşünüyorum. süngerle ürünün üzerine iki pıt yapıp, saçınızdaki seyrek bölgeye tampon hareketlerle uyguladığınızda, saçınızdan daha saç gibi duran harika bi ürün. çok seyrek kelleşmeye doğru giden saçlarda işe yarayacağını düşünmüyorum ama saçını at kuyruğu yaptıktan sonra yanlarda meydana gelen boşluklardan rahatsız olan kadınlar varsa gönül rahatlığıyla alabilir. özellikle pudra formundan dolayı her gün kullansanız dahi rahat 3 ay gidiyor.
hesabın var mı? giriş yap