aynı isimde "friends (film)" başlığı da var
  • en çok joey ile chandler arasındaki dostluğu sevdim ben friends'te. izleyene mutluluk veren bu garip dizide en samimi dostluk ikisi arasında idi.

    chandler'ın yaşlılığı için kurduğu ev hayalinde joey'e de garajda bir oda planlaması, hepsinin ortaklaşa piyango aldıkları bölümde dilek tutarken joey'in esasında chandler'ın iş bulmasını dilemesi, chandler joey'nin kız arkadaşına aşık olunca birbirleri için yaptıkları fedakarlıklar ve bunun gibi onlarca o kadar güzel detay barındırır ki dizi, friends'in izleyicisini neden mutlu ettiği anlaşılabilir.

    son sezonun başlarında joey; hemen çıkması gereken bir otel odasında çok zor bir durumda biraz panikten biraz da kafası yavaş çalıştığından dona kalmışken yan odadan olayı dinleyen chandler birden hızla kapıyı açar ve joey'i ensesinden tuttuğu gibi yan odaya kaçırır. diyalogsuz alelade bir sahne gibi gözüken bu durum ikili arasındaki geçmişi bilince o kadar hoştur ki gülmekten kontrolünüzü kaybedebilirsiniz.

    geçen yıllar ile dizi karakterleri arasındaki yakınlık tıpkı seyirci ile dizi arasındaki yakınlık gibi artar. bu yüzden ilerledikçe güzelleşir friends.
  • hiç bir zaman eskimeyecek, en güzel dizi.
  • sol frame'de ismini görmek bile mutluluk hormonlarının salgılanmasına yol açan dizi. ufak bir gülümseme ve göz önünde beliren ard arda kareler.

    her gün 3-5 entry girilse hakkında ve ben onu orada görüp ufak bir mutluluk flaşı yaşasam bu sefil, mutsuz hayatın içinde.
  • bitirdiğinizde emin olun içinizi bir hüzün kaplayacak. sanki onlar sizinde arkadaşlarınız olmuştur çünkü. şimdiki sitcomlarda komik gelen bir çok olay bilin ki friends'te yaşanmıştır. izlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim.
  • keşke izlememiş olsaydım da, şimdi o 10 sezonu en baştan kahkahalarla izlesem, dedirten dizi. ha yine izlerim kahkahalarla o ayrı ama henüz izlememiş olanları deli gibi kıskandığım da başka bir gerçek.

    (bkz: ms chanandler bong)
  • bu aralar youtube da yeniden videolarına sardığım, çok özlediğim ve muhtemelen final döneminin ortasında bir bahaneyle yeniden başlayacağım canım dizidir. çok özletti kendini.
  • sol frame de ismini gördüm diye en baştan başlayıp bir 240 bölüm izlemem gerekecek dizi.
    hanım nerde cd ler!
  • tüm bölümleri birkaç kere izledikten sonra yeni bir ayrıntıyı daha keşfettiğim dizi.

    joey'nin menajeri estelle'i oynayan oyuncu ilk olarak birinci sezondaki "the one with the birth" bölümünde hemşire olarak çıkıyor karşımıza. mimikler ve konuşma tarzı o bölümde de aynı. sanırsam performansı dikkat çekiyor ki sonraki bölümlerde joey'nin menajeri olarak gözüküyor.
  • ilk 3 bölümünün hd versiyonları yayınlanmış olan mükemmel sit-com.

    edit: hd versiyondaki bölümlerden bazı sahneler atılmış sanırım.
  • youtube da bir kaç vidyosunu izlememle ne kadar özlediğimi farkettiğim, mükemmel kelimesinin yetersiz kaldığına inandığım dizi.
    http://www.youtube.com/watch?v=dpotnkhvism
    http://www.youtube.com/watch?v=suynzovjvjs
    http://www.youtube.com/watch?v=dqwzvtjeybq
    http://www.youtube.com/watch?v=thibixeiu4c&nr=1 vs vs.
hesabın var mı? giriş yap