• 2012 yılında mexico'da doğmuş bir global hareket/etkinlik.

    söz konusu etkinliklerde, başarısızlık hikayeleri paylaşılıyor. bugüne kadar alıştığımız şey hep başarı hikayeleri dinlemekti. oysa ki başarısızlık hikayelerini dinlemek çok daha önemli. sizin girdiğiniz yoldan daha önce geçmiş insanlar yaptıkları hataları anlatıyorlar, işlerini nasıl batırdıklarını tüm açıklığı ile paylaşıyorlar. bundan daha değerli bir bilgi olabilir mi bir girişimci için? bence olamaz.

    her etkinlikte 3-4 konuşmacı kendi başarısızlık hikayelerini paylaşıyor, onlarca veya yüzlerce insan ise onları dinliyor ve kendilerine göre çeşitli dersler çıkarıyor.

    bu etkinlikler tüm dünyada yapılıyor.

    http://fuckupnights.com/ adresinden takip edebilirsiniz.

    izmir'de ise takip edilebilecek adres https://www.facebook.com/…up-nights/965780380118828 dün akşam izmir ayağının 7.si gerçekleşti.

    bu etkinliklere iş kurmak isteyenlerin mutlaka gitmesini tavsiye ediyorum. öğretici olduğu kadar eğlenceli de.
  • bu gece izmirde sosyal kelebek olan kankam sayesinde gittiğim ve gayet de eğlendiğim etkinlik.

    bugün üç konuşmacı vardı, bir tanesi efes antik kentini ışıklandıran mühendis amca, bir diğeri çıkma oto parçalarını nette satılmasına aracı olan firma sahibi ve sonuncusu ucuz deri almak için kırgızistana gidip tekvando bildiği için işin içinden çıkan bir sanayici.

    gayet keyifli bir aktivite, en kolay facebooktan takip edebilirsiniz.
  • başarısızlık hikayelerinin anlatıldığı bir global etkinlik serisi. istanbulda da düzenli olarak yapılmaktadır.
    aşağıdaki adreslerden takip edilebilir.

    http://fuckupnights.com/istanbul/

    https://www.facebook.com/fuistanbul/
  • batırmaların ortak özelliklerini görmemizi sağlayan, zaferlerin tek ölçütü (para) olmadığını anlatan etkinlik olması amacıyla organize edilmiş olması gerekirken herkesin başarı hikayesini anlattığı bir şeye dönüştü.
  • izmir'de de düzenlenen bir etkinlikmiş. merak edenler için buyrunuz
  • geçen gün raks neden battıyı anlattılar. vizyonsuz patronun şirketini nasıl şıp diye batıracağını dinliyorsunuz. ilginç bir toplantı. girişimci olmak isteyenler için tavsiye ederim, öğrenilecek şeyler var. millet 'başarı' hikayelerinden bıkmıştı. komik bir anlatım dili var. konuşmacılardan biri de mimardı. adamcağız işin bir noktasında darp edilmiş. bunu bile çekinmeden 100 kişinin önünde anlatabildi. çok takdir ettim. haftasonu hürriyet ik'ya da çıkmış bir etkinlik. açıkçası gazeteye orjinal adıyla çıkabilmesine de sevindim. normalde 'f.ck' kelimesine bu toplum düzgün tepki vermiyor. ha, bir de websayfası yapıp türkçe'ye de çevirmişler. etkinlikleri oradan da takip edebilirsiniz.
  • ortaya çıkış felsefesi çok iyi olan bir organizasyon. çünkü insanlar artık ye kendi başarılarını ya da başkalarının başarısızlıklarını dinlemek istiyorlar. 15 ekim'de izmir'deki organizasyona katıldım. oldukça kalabalık ve enerjik bir atmosfer vardı. ayrıca etkinliğin yapıldığı kültürpark'taki tenis kulübü de iyi bir tercih bence. organizasyonun yapılış biçimine uygun informel bir ortam sağlıyor. sonuç olarak; sinema bileti fiyatına hem standup tadında bir gösteri izliyorsunuz hem paha biçilmez dersler alıyorsunuz hem de network yapma imkanınız oluyor.
  • survivorship biası gidermek için dinlenebilecek hikayelerdir
  • 20 kasım kolektif house maslak etkinliği biletleri sold out olmus olusumdur.
  • leventte sirket batiranlarin konusma yaptigi toplantilar serisi adı
hesabın var mı? giriş yap