• türkiye de 300 liraya satılan ( o da resmi değil bazı internet sitelerinde ) kullanımı kolay acayip tatlı bir polaroid fotoğraf makinesi. 2 ay önce internetten bir aracı firmayla aldım 190 liraya (90 dolar civarı ), mavi rengi mevcut bende.
    yapmanız gereken tek şey , pilini ve filmini takmak(burda önemli nokta pilin alkali pil olması duracell gibi , diğer pillerle makine çalışmıyor ), zaten ışık sensörü var makinede , modu ona göre ayarlıyor , fotoğrafı çekiyorsunuz ve hemen çıkıyor. resmin oturması 7*8 dakikayı buluyor, resim ise kredi kartı boyutunda. eğlencelik bir şeyler arıyorsanız almanızı öneririm.incelemek için
  • grape rengi muhteşem olan polaroid fotograf makinesidir. lakin herkesin şikayet ettiği gibi filmleri çok pahalıdır, sırf bu yüzden almıyorum ben de, ki polaroid makinesinin fiyatı gayet makuldür, fakat filmlerinki değil ne yazık ki.
  • sipariş üzerine 2 günde elime gelmiş,kendisi uygun küçük filmleri pahalı polaroid fotoğraf makinesidir.yazın başında aldığımda makina ve 2 kutu filmi bana yaklaşık 320tl'ye mal olmuştu.mor hastası kardeşe hediye edildikten sonra evin her yeri ufak filmlerle doldu güzelde oldu.şimdi alacak olsam gözümü önce instax mini90 neo classic'e çevirirdim.
  • uzun zamandır hayallerimi süsleyen, sonunda bir cesaret aldığım ve heyecanla beklediğim makine. filmleri oldukça pahalı olduğu için kendisi sadece çok özel anlara şahitlik edebilecek gibi duruyor.
  • az önce bi tanesini edindim. hediye olarak aldım ama üstüne mi yatsam diye düşünmüyor değilim.
    aşırı sevimli bi şey lan *
  • aşırı derecede tatlı ama foto çekebildiğin takdirde.hayatımda heralde ilk defa bir foto makinesine aşık olmuştum ta ki o acı şeyi okuduktan sonra:bir kutu film 30 40 tl!yorumunu size bırakıyorum...
  • tatlı ve pratik bir alet. ufak olduğu için çantaya atıp gezdirebiliyorsun, 2 pille çalışıyor, objektiften pıtır pıtır çevirip 5 moddan birine getiriyorsun ve çekiyorsun neyin fotoğrafını çekeceksen. kredi kartından biraz geniş bir poloroid çıkarıyor, kesinlikle sallamamak gerekiyor, beyaz kağıt yavaş yavaş resmi gösterirken net halini alması 7-8 dakikayı buluyor.
    lakin makine 250tl civarındayken filmlerin bu kadar pahalı olması kullanışsız kılıyor. 10 film 56tl, o da indirimli.
  • hediye alıcam bu ürünü ,hepsiburada da 190 tl,diğer sitelerde 280 lira hep.hepsiburada da satılan ürün de bir sıkıntı varmıdır,orjinal olmama gibi? nerden almam gerektiği konusunda yardımcı olabilecek varsa yeşillendirebilir mi?
  • türkiyede satılan polaroid marka olan ile aynı kağıdı kullanan pratik bir fotoğraf makinasıdır. kağıtlarını aliexpress'ten toptan alınca oldukça uyguna geliyor.
  • yok yok çok pahalı alamam derken gözü karartıp d&r kampanyasıyla set halinde (çanta, albüm, 10 adet film ve kalemle beraber ) aldığım makine.

    tabi kız arkadaşıma hediye olarak aldım. şanslı kerata.
    şimdi beraber güzel bi anı duvarı oluşturmayı planlıyorum.
hesabın var mı? giriş yap