• fenerbahçe başkanı ali koç'un, ileride tarihe geçecek olan sözü.

    --- spoiler ---

    fenerbahçe başkanı ali koç canlı yayında galatasaray'a ateş püskürdü.
    "son dönemde gündem dinamik, iddialar, iftiralar yoğun.. biz de uzun süredir basın toplantısı yapmadık, cevabını vermedik." diyen ali koç zehir zemberek sözlerle galatasaray'a yüklendi.
    --- spoiler ---

    buyurun buradan yakın
  • göte göt demiştir.

    helal olsun !
  • biz buradan ve twitter'dan aylardır aynı şeyi söylüyorduk zaten. ali koç'un yeni aklına geldi.

    galatasaray camia ve klüp olarak bir beka sorunu değildir elbette, ali koç'un da kastettiği bu değil.

    lakin galatasaray özellikle bu sene kantarın topuzunu iyice kaçırdı. her maçtan sonra resmi hesaplarından çok seviyesiz tonda açıklamaları ile, özellikle ekşi sözlükte ve twitter'da senkronize şekilde yazdıklarıyla insanların inanılmaz sinirini bozan troll hesapları ile, her sene başında "bu sene feneri şampiyon yapacaklar" goygoyu yapıp sonrasında binbir hakem hataları ile sinsi sinsi "mayıslar bizimdir" deyip malı götürmeleri ile, kendi maçlarında yapılan hataların sözünü dahi etmeyip konu başka takım olunca yapılan basın toplantıları ve tehditleri ile, özellikle kendi oyuncularına karşı asla ve katta çıkmayan sarı/kırmızı kart eşitsizliği ile insanların canına tak ettirmiş durumda.

    size yemin ediyorum uygun fırsat bulması halinde dışarda birbirini bıçaklayacak seviyeye gelmiş insanlar var ve bu nefret ortamı böyle körüklendikçe bu olaylar yarın birgün gerçek olacak.

    galatasaray şunu unutuyor, bu sene rekabet ettiği takım yani fenerbahçe, yani benim de tuttuğum takım 10 senedir sampiyon olamıyor ve bu 10 sene içinde de (elbette her sezon değil) hakkı yenip başka takımların (galatasaray da dahil) şampiyonluğunu izlemek zorunda bırakıldı. bu sene artık yeter denerek 200 milyon euro'luk kadro kurduk, neredeyse bütün deplasmanları kazandık, şimdiden neredeyse puan rekoru kırdık ama ne hikmetse hiçbir yabancı transferi tutmayan, üstüne üstlük takımın 4 te 1 i değerindeki sacha boey'i kaybetmiş, forveti haftalardır formsuz gs inanılmaz seriler yaparak maç kaybettirilmeyerek yarışta tutulup sampiyon yapılmak isteniyor. aynı oyalama taktikleri, sezon başında "bu sene feneri şampiyon yapacaklar" söylemleri, ligi bitirmeyizin yeni versiyonları ile bu sene de sistem fenerbahçe'yi dışarı itmeye çalışıyor. ve tüm bunlar olurken galatasaray rakibinin 10 senelik hasretini ve travmasını bile isteye kaşıyacak açıklamalar yapmaya devam ediyor. rakibinin şampiyonluk özlemine ve hasretine de saygısı yok. tam tersi dört elden kudurtmaya yönelik bir propaganda yapıyor. bu artık rekabetten çıktı, rakibini alenen gerizekalı yerine koyma noktasına vardı. galatasaray yönetimi, emirlerindeki troll yapılanması ve galatasarayı koruyup kollayan bu düzen bilerek ve isteyerek alenen fenerbahçelilerin bam teline basıyor. ve sizlere rahmetli babam üzerine dahi yemin edebilirim ki, gs bu sene de şampiyon olursa, şampiyonluklarını kutlar kutlamaz ilk işleri yine "bu sene fenerbahçe'yi şampiyon yapacaklar" goygoyunu başlatmak olacak.

    işte tüm bunları inatla ve ısrarla yapan galatasaray türk futbolu için bir beka sorunudur. liseli galatasaray lobisinin şu anki gs yönetimine ve uyguladıkları bu yöntemlere artık dur demesi gerekmektedir.

    edit: nitekim bu nefret dilini, bu iğrenç galatasaray organize troll örgütü yapılanmasının kepaze uslubunu bu başlık altına yazılan entry'lerde de görebilirsiniz.

    bonus: https://twitter.com/…ton/status/1767921093862388027
  • futbolu bu kadar hayatının merkezine koyan tiplere feci acıyorum. izlersin heyecanlanırsın yenilince söversin şampiyon olunca deli gibi sevinirsin anlarım da bu nedir amk. koskoca koç ailesini temsil eden adam galatasaray ile kafayı bozmuş. git hayatını yaşa birader. hayat sana gülmüş. şanslı olarak dünyaya gelmişsin. gece yatmadan önce galatasarayı mı düşünüyorsun napıyorsun. bunlar hani gizli tarikat falan bağlantılıydı amk. adam konuşurken neredeyse ağlayacak kadar stresl bi durumda. bu mu derin bağlantılı aile hahahaha.
  • galatasaray türk futbolundaki ahlaksızları, şikecileri, haramzadeleri cezalandırmak için görevlendirilmiş bir camiadır.

    sen gücünü kullanarak mazlumun hakkını yer elinden kupasını alır tokadı basarsın.

    ama galatasaray o mazlumun ahıyla gelir senin ağzına sıçar.
  • galatasaray kompleksinden kendini kemirmiş, psikolojik sorunları oluşmuş, hayatının neşesini ve mutluluğunu kaybetmiş bir kişinin hezeyanı. çokta şey etmemek lazım.
  • bir beşiktaşlı olarak yanlış bir açıklama olduğunu söylemem lazım.
  • adam çıkmış maçta olan 2-3 tane pozisyonu gösteriyor. sarı kart vermedi, kırmızı kart vermedi falan diye kendini haklı çıkarmaya çalışıyor.

    ulan sizin yaptıklarınızı, aldığınız yalandan penaltıları, yarışta tutulmanız için yapılanlar gösterilmeye kalkılsa saatler yetmez günler sürer.

    siz her şeyi kendiniz yapıp, galatasaray karşısında ezildiğiniz için “beka sorunudur” diyorsunuz.
  • türk hakemleri olmayınca köy takımının 4 tane koyduğu takım için yerinde söylenmiş bir söylemdir.
  • galatasaray cumhuriyetten bile eski bir camia. aynı fenerbahçe, beşiktaş gibi.

    galatasaray'ı diğerlerinden ayıran önemli konulardan birisi de hiç bir başkanı, yöneticisi atatürk'e suikastten idam edilmemiştir. *

    cumhuriyet kurulurken tüm galatasaray lisesi öğrencileri kurtuluş savaşında şehit olmuştur ve bu sebeple lise o dönem mezun verememiştir.

    cumhuriyet için kendini siper etmiş bir kulübe beka sorunu demek psikolojinin ne kadar bozuk olduğunu gösterir niteliktedir.

    kendisinin acilen akıl hastanesine yatırılması gerekmektedir.

    fenerbahçe taraftarı da biat kültürünü bırakmadığı sürece bu yaşadığı hazin sonu her sezon yaşamaya devam edecektir.

    senelerdir ali koç ağlayacak, sızlayacak bir şeyler buluyor kendisine. suni gündemler ve sorunlar yaratıp yel değirmenleriyle dövüşüyor.
    sizler de bu adama biat ediyorsunuz ve günün sonunda 6 yılda 1 kupa alabilmiş birisine tamah etmek zorunda kalıyorsunuz.

    bu sene de şampiyon olamazsanız bakırköy deliler hastanesindeki fenerbahçeli sayısı, maç günü kadıköydeki fenerbahçeli sayısını geçecek.
hesabın var mı? giriş yap