• odeabank sponsorlugu hariç 8,5 milyon tl olan 2014 butçesi 2015 itibariyle 9,5 milyon tl'ye yukseltilecekmis. kur farkiyla degerlendirildiginde dolar bazinda hemen hemen ayni butçe olacak gelecek sezon.

    kaynak: galatasaray mali genel kurul butçe tasarisi.
  • sampiyonluguna belki de fenerlilerin bile kesin gozuyle baktigi bir sezon sonunda yine bir yolunu bulup yoneticileri tarafindan baltalanmis ve su an belki de sampiyonlugu kaybetmis takimdir.

    kelsey bone'un gidisiyle pota altinda sizeli, fizik mucadeleye girecek oyuncusu kalmayip sancho'nun atletizmine, nevriye'nin tecrubesi ve orta sutuna, dubljevic'in çok yonlulugu ve inadina kalmistir. ama en onemlisi dubljevic'i 3 numarada kullanma sansi ortadan kaybolmustur.

    buna karsilik daha dar olan kisa rotasyonunu queralt casas'la tamamlama sansi var fakat bu hamle, içeride kaybedileni telafi eder mi, soru isareti.
  • taraftarin çogu yari final serilerinde diger taraftan agu'nun gelmesini bekliyordu muhtemelen. boylece deplasman zorluk derecesi duser, lobi faaliyetleri gereksiz olur diyorduk ama bugunku maçlari seyrettikten sonra keske finalde rakip fener olsaydi diye uzuldum. çunku bitmisler hakikaten. ayrica agu serisiyle birlikte, basketbolu takip amaci fener'e kufretmek olan futbol tayfasi salona tesrif etmeyecektir, bu bir olçude iyi fakat ipekçi muhtemelen normal galatasaraylilarin bile ilgisini çekmeyecektir. oysa bu takim final serisinde karsisinda edirnespor olsa dahi full salona oynamayi hak eden bir karakter koyuyor.

    artik lutfen, bir zahmet taraftari oturma uzvunu kaldirip kalan 2, belki 3 iç saha maçinda bu takimin sezon performansini onore etmeli.

    geçen sezondan hatirlamadigim bir maç sonu roportaji, ekrem memnun: "bugun sadece 7 bilet satildigini ogrendigimde bir an salonu terk etmeyi dusundum."

    bari bu adamin hatrina salona gidelim, o kupa bir daha ellerinde kalksin çunku çok ama çok yakisiyor.
  • 2014-2015 sezonu türkiye kadın basketbol ligi şampiyonudur. helal olsun kızlar. son iki senedir bayan basketbolunu domine etmişlerdir.
  • bu sezonu da şampiyon kapatarak bizi sevindiren takım. helal olsun kızlar.
  • 13. kez türkiye ligi şampiyonluğunu kazanmış güzeller güzeli takım.
  • ablalarinin ardindan bir gun arayla yildiz kiz takimi da turkiye sampiyonu olmustur. altyapida çok potansiyelli gençler var ama maalesef kizlarda profesyonellige geçis bir suru faktorden dolayi zor oluyor. umarim fenerbahçe'nin çok yatirim yapip basaramadigini biz bu kizlarla basaririz, basta inci guçlu ile. sonra daha irem var, elif var, meltem var...
  • bu takımla ne kadar gurur duyulsa azdır. ekrem memnun gibi çok değerli bir antrenörün varlığı takıma inanılmaz pozitif yansıyor. sezon içinde birçok sıkıntı verici durumla karşılaşılmasına rağmen sezon sonunda rahat bir şekilde şampiyon olunması çok önemli bir başarı.
  • shavonte zellous davasindan dolayi bat tarafindan transfer yasagi verilmis. alacaklar odendiginde yasak kalkacakmis. bu sezona da butçemiz x - 200.000 dolar olarak basliyoruz. simdilik tabii.
  • isil alben geri dondu ve jewell loyd ile anlasti deniyor.

    amerikali skorer beklerken bunun forvet yerine guard rotasyonuna yapilmasi biraz hayal kirikligi yaratti. zaten martinez - isil - aysegul rotasyonu memnun edici, loyd skorer guard olarak mi dusunuluyor bilmiyorum. bone'u da çaylak sezonunda alip parlattik, loyd ayni sekilde 1. sira draft edildi ve kolej istatistikleri çok iyi ama bu hesap her zaman tutmayabilir. bu durumda sebnem de kariyerini noktalama karari aldigina gore bahar'in dubljevic ile 3 numarada devam etmesi soz konusu olur (bahar bu rolde artilari olan fakat kriz halinde sutune guvenilmeyecek bir oyuncu ve henuz imzalamadi). cansu iyi transfer kagit ustunde ama onun da ilk sezonundan ne verecegi meçhul.

    bu kez uzun rotasyonumuz sikintili, bone gitti, nevriye kaldi fakat cusseli fizik kimse yok, sancho'dan yanit bekledigimiz soyleniyordu ama son haberlere gore o bizden teklif bekliyormus yani onu da savsaklamisiz. jelena da 3-4 olarak kullanilacaksa en az iki oyuncu daha lazim oraya.
hesabın var mı? giriş yap