• genel yetenek sınavı ile beni benden almıştır. 7 nisan 2013 yds ile aynı zorluktaydı, siz hesap edin.
  • bugün itibariyle "maalesef başarısız" olduğum söylenen sınav
  • nasıl olduğunu anlayamadığım bir şekilde başarılı olduğum sınav. halbuki gece doğru düzgün uyuyamadığım için sınav sabahı nasılsa kazanamam gitmesem mi acaba diye düşünmüştüm, vay be. neyse, tabi daha da önemli olan mülakat ama benim yine pek bir umudum yok açıkçası, bakalım.
  • mülakatları başladı mı bilemiyorum ama benim mülakat günüme sayılı saatler kala, nasıl bi süreç bekliyor beni bilemediğim sınavdır efendim.
    2013 ayağı için konuşursak, kesinlikle ortalıkta gezen garanti sınavlarının zor, çok zor, korkunç derecede zor olduğu mitini yalanlar nitelikteydi şahsımca.

    işbu entry, mülakatlar hakkında hiçbir yerde bilgi bulunmaması nedeniyle, yazarın gelecekteki tecrübeleri doğrultusunda editlenecektir.

    edit: imla.

    1. mülakat sonrası/ 2. mülakat öncesi edit: acizane deneyimlerimi paylaşmam gerekirse; 2013'te 8 kişilik gruplar söz konusu, öncesi ve sonrası hakkında kesin bi bilgim yok. benim mülakatım 18'de olmasına rağmen saat 14 sularında ik tarafından aranıp 16'da gitme ihtimalim olup olmadığı soruldu, ben de çok yakın bi konumda olduğumdan olumlu bi cevap verdim ki ik'dan arayan hilal hanım(dı yamulmuyorsam) çok sıcak bi şekilde konuştu gerçekten, bir de bi an önce geçsin kafasındaydım ben.
    16'da oradaydım, bi süre gergin gergin bekledik dışarıda. erkek adaylar kadın adaylara mesafeli durma düsturunu burada da devam ettirdi. daha sonra içeri aldılar bizi, ik'dan 2, teftiş kurulu'ndan 1 kişi olmak kaydıyla 3 kişi vardı mülakatta. bizim grup, ben sonradan dahil olduğum için, 9 kişiydi. önce kısaca herkes kendini tanıtıyor sırayla, daha sonra bir case veriliyor. grup mülakatları geçtiği için vaka çalışması konusunu paylaşmakta beis görmüyorum; bi nevi role-playing yapılıyor bu aşamada, adaylardan her biri operasyon birimi yöneticisiydi bizim durumumuzda. 6 çalışan ve değişik özellikleri verilmişti. bu çalışanları 1'den 6'ya kadar, en işten çıkarılası 1. sırada olmak kaydıyla sıralamamız istendi. önce 3 dakika okuma süresi veriliyor, 10 dakika da bireysel sıralamamızı yapmamız için veriliyor. hemen akabinde 25 dakikalık bi süre başlıyor ve bu süre sonunda grup kararı olarak bi sıralama yapılması isteniyor. tabii ki sonuçtan çok süreç önemli. biz bi mütabakata varamadık örneğin. ama sanırım bu noktada baktıkları daha çok tartışma içerisindeki tutumunuz. çok geri planda kalanlar ve rasim ozan kütahyalı ekolü baştan kaybetti sanıyorum. ben bu aşamadan olumlu bi yanıt aldım. bi sonraki aşama 1-1 mülakatlar. yine deneyimlerimi gelecek nesillere aktarmayı planlıyorum.
    redhotchilijulie atina'dan bildirdi. (bkz: reha muhtar atina'dan bildiriyor)

    ha bu arada, gözünüzü seviim, bir bankaya müfettiş yardımcısı olma arzusuyla başvurup bir de sınavını geçip mülakatına kalıyorsanız mülakata kot pantolon giyerek gitmeyin, yazık verdiğiniz yol parasına. öptm kib bye!
hesabın var mı? giriş yap