• suriyeli senin kardeşinse, siktir git evine al kardeşlerini.
  • suriyeli benim kardeşim falan değildir. memleketinde savaş yoksa geri gitsin. hele bayramlaşmaya gidenler hiç dönmesin.

    ama bu tip faşist saldırılar da olmasın. tabi ki gayriahlaki bir vakaya karşı nefsi müdafaa tarzı bir olay yoksa.
  • saldırıların sebebi kendi desteklediği iç savaş sonucu ülkelerini terk eden suriyelileri siyasi malzeme (başlık sahibinde görüldüğü üzere) ve gelir kaynağı (ab yardım fonları/ucuz iş gücü) olarak gören akp'dir.

    sarayda yaşayan uzun, sokaktaki gerginlikten habersiz kendi çıkarlarını düşünürken; halklar arasında kin ve düşmanlığı bilerek veya bilmeyerek yaratmaktadır.

    https://www.evrensel.net/…-multecilere-ne-getirecek
  • kardeşlerinin bir kısmını evine almadığın müddetçe iki yüzlü bir provakatörden öte değilsin. yazık nasıl iğrenç insanlar olduğunuzun farkında bile değilsiniz.
  • yıllarca pkk terörünü besleyen onlarin tum ihtiyaclarini kardilaysn suriye ve halki mi senin kardeşin?
  • kimse suriyelileri kovalım demiyor ki...

    esad'la ilişkileri düzeltelim, şartları oluşturalım ve onların memleketlerine geri dönmesini sağlayalım.

    ince'nin de akşener'in de söylediği bu.

    ama sen muhalefete karşı provokasyon peşindesin trol kardeş.

    yarın ince veya akşener iktidara gelse de suriyeliler kardeşimizdir, kalsınlar, dese bu sefer sen onlara düşmanlık yapmaya başlayacaksın.
  • hemen her gün işlenen cinayetlerden biri olmasının dışında ölenlerden birinin suriyeli olmasının haber niteliği taşıması hali.

    (bkz: seçici duyarlılık)

    ek olarak. arkadaşın başlığı açma şekli bildiğin gazetelerin clickbait yöntemi ile aynı. sözlükteki bu tip başlıklar bir toplu katliamlar sonrası açılmakta. don't feed the troll diyor 0 puanla uğurluyoruz.

    edit:
    başlığın taşınmadan önceki hali: "17 haziran 2018 gaziantep saldırısı"
  • suriye uyruklu vatandaşımızmış lafa bak. suriye uyruklu ise, misafir ise neden vatandaş?

    güney bölgelerini bitirdiniz ülkenin. bitirdiniz. benim anam babam da antepten kaçtı, yavaş yavaş yaşanmaz hale getirdiniz. utanmadan bir de gelip burada yazıyor şerefsizler.
  • tanım: üzücü bir olay. ölenlere rahmet diliyorum. suçluların en yakın zamanda hukuk önünde hesap vermesini umut ediyorum.

    3-4 milyon insanı harala gürele ülkeye doldurup, insanlara kendi ülkesinde parya/ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapılınca böyle olaylar oluyormuş demek.

    babam askerliğini hatay’da yapmış. acep bizim rahmetlik sınırı geçip suriye’de bir şeyler mi yaptı da suriyeli kardeşlerim var lan?

    ciddi ciddi kıllandım bak şimdi.
  • kardeşini de al git
hesabın var mı? giriş yap