• şu an izlediğim programda (discovery since) tartışılan yöntemler. bir göktaşı çarpmasının neden olabileceği felaketlere oldukça takmışlar kafalarını. bi de sınıflandırmışlar; gezegen katili, ülke katili, şehir katili diye.. baya baya felaket tellalığı yapıyor ibneler; gece gece tedirgin oldum amk.

    bence çok kuvvetli bir bombayı yüzeyine yerleştirip patlatalım. öteki yöntemler tırt gibi. ama tabii çapı 600 metre olan bir asteroidi parçalamaya yetecek patlama gücünün ne kadar olması gerekir. muhtemelen ona da gücümüz yetmez. s.kyim ya..

    kadının biri "dinozorlardan daha zeki olduğumuzu kanıtlamalıyız dedi" şu an! hadi bakalım.. bi umut.
  • güneşin atmosfere girebildiği kadarını bile büyüteçle odaklayabilip çılgın yıkım üretebiliyorsak atmosfer dışındakini kullansak kim bilir neler olur. *
  • dev bir ayna benzeri, güneş ışığını yansıtarak kırılmaya, parçalanmaya yardımcı panel kurulabilir. kırar geçeriz. püf, patlar gider.
  • lazer güdümlü füze, ultra sonic dalgalı bio nükleer başlık falan hikaye. göktaşı yaklaştığında hepimiz el ele tututuşup aynı anda osurursak o taşı yörüngeden çıkartırız.
  • rusya'ya düşen meteordan sonra nasa yetkilisinin yaptığı açıklamayı hatırlıyorum, böyle bir meteora karşı yapacak hiçbir şeyimiz yok.
    bırak durdurmayı tespit edemiyorlar. edemiyoruz demiyorum zaten bizim konuyla yakından uzaktan alakamız yok. en azından önümüzdeki 200 yıl içinde.
    belirli büyüklüğe sahip döngüsel yapıya sahip meteorların ancak % 60 kadarı tespit edilebilmiş. bu %60 dışındakiler her an sürpriz yapabilirler.
  • dünyadan göktaşına doğru, mancınıkla aynı büyüklükte taş fırlatırsak, havada çarpışmak suretiyle birbirlerini yok ederler.
  • (bkz: tahta)

    biri yapacaktı, kendimi feda ettim.
  • hemen dini bir avengers kurulup, musibet herbiri birbirinden farkli kudrette olan alimler sayesinde defedilmeli. bilim milim yok, bam bam bam!

    avengers: adnan oktar, cubbeli ahmet, nihat hatipoglu, mahmut ustaosmanoğlu, abdulbaki erol
hesabın var mı? giriş yap