• http://www.facebook.com/gonulkolatdesignology

    görüleceği üzere çok da bir numarası olmayan modacı (?)
  • uff snne be slk kıvamında tesettür modacısı. modacılık da bu kezbana kaldıysa yandık anacım. fotoğrafıyla ilgili kendisine gayet usturuplu bir mesaj atmama rağmen aldığım cevap beni kahkahalara gömdü. berbat bir yazım tarzı ile seviyesini ve hangi kezbanlara hitap ettiğini daha iyi anlamamı sağladı.
    gönülcüm seni öpüyorum. eteklerin berbat. bak 'allah bana bir uğraş verdi', sözlükte yazıyorum.

    ha bu arada korkma bu kadar kezbanın yaşadığı bir memlekette hiç bir zaman aç kalmazsın ve marka olursun.
  • hakkında haber dosyası açılacak değerde malzeme bulunduran mektepli modacı.bu tasarımlarla ya da kumaşların rast gele sarılmasıyla oluşan eserleri nasıl bu kadar beğeniliyor bir türlü anlayamadım.yoksa muhafazakar modanın kalbi ümraniye underground mı?
    kesinlikle bir başarı hikayesidir o inkar edilemez fakat bu zevk değil bambaşka birşey.hayatı teşhir etmenin nimetlerinden yararlanıyor sanki.
  • ümraniye'nin en varoş kızı seçilebilir, sattığı ürünler tam bir facia tasarım adına zaten hiç bir şey yok, rengarenk elbise üzerine fiyonk al sana tasarım evet, en komiği de instagram hesabı, sanki mahallede kavga eden çığırtkan kadınlar modunda cevaplar yazıyor, azarlıyor milleti, allah zariflikten eser vermememiş malesef, kültür seviyesi de yerlerde
  • alamancı bacılarımızın modacısı, ötesini düşünün siz.
  • (bkz: kurban olduğum allah verdikçe veriyor)

    ailem bayan giyim ürettiği için, bu işin eğitimini almasam da, 2,5 senede biraz da olsa modaya hakim durumdayım. bir tarafta stephan rolland, parabal gurung, alexander wang, diğer tarafta gönül kolat. mimar sinan, marmara güzel sanatlar mezunları aç gezerken, bu abla aldı yürüdü. helali hoş olsun da, insan kendisini hiç mi geliştirmez, hayret ediyorum. o müşterilerine sen hep ümraniye'deki kumaşçıların dışarıya attığı toplardan etekler yapıp satıyorsun. o saflar da bunu yiyor. ama senin biraz saygın varsa hem zevkini geliştir, hem de kaliteni arttır. başka bir benzeri için;

    (bkz: aybikestil)
  • çok da bi numarası olmamasına karşın, tesettür modasında ilerlemiş insan kişisi. açık halini gördüğümde abla sen iyi ki kapanmışsın şeklinde yorum yaptığım, fanlarına karşı ciddi bir tavır sergileyen ve kendini gerçekten inanılmaz ünlü zanneden bi kızcağız. yaptığı güzel işler yok mu illa ki var. takip ediyorum, bazen beğeniyorum da. ama konuşmasını, tavırlarını düzeltse he bi de gerçekten farklı tarzlara da hitap etse daha bir sevilesi olur gibime geliyor.
  • muhafazakar camia para harcayacak yer arıyor. kendisi de bunu kapıyor. berbat bir moda anlayışı var. cool'um akıllıyım zekiyim hırslıyım diye geziyor. ama yaptığı işte bir numara yok ne yazıkki. yani tesettür moda dünyası aşırı gelişmiş olsa kendisi ancak merter de satardı onda da orta alt kesime hitap edebilirdi.
  • kına gecelerinde saçını bol bol savuran modacı ve aynı zamanda toplumda çok olumlu bir imajla algılanan başörtülü bayan.

    edit: alıntı olarak kullanmış olsam da bayan yazmış olmaktan derin vicdan azabı duyuyorum, lütfen kadın deyiniz, kabaymış gibinize geliyorsa hanımefendi deyiniz ama allah aşkına bayan demeyiniz.
  • ya ben bu ve türevlerini fevkalade (bkz: bir demet tiyatro'daki feriştah) karakterine benzetiyorum. hakkaten üşenmezseniz açın bi feriştahın hayallerindeki kıyafetlerine bakın. çok benziyor. pulpayet, leopar, kürk, duruşu bile benziyor.

    ama tabi türkçesine laf yok feriştahın, bunlar gibi daha dahi anlamındaki 'da-de'yi bilmeyenle kıyas bile etmem elbet.
hesabın var mı? giriş yap