• 999 dolares'ten başlayan fiyatlarla gelen dokunmatik ekrana sahip laptop. çok para...
  • 100 dolara satılan dokunmatik kalemi o kadar kötü o kadar kötüdür ki inanılır gibi değil. google gibi ürünlerinin arkasında durmamak gibi kötü bir alışkanlığı olan firmanın böylesine çöp bir ürününe 1000 dolar vermek akıl karı değil. 1 sene sonra üretim sonlanır, güncelleme gelmez.

    (bkz: çöp)
  • macbook laptop bilgisayarim bozulduktan sonra almaya karar verdigim chromebook. ınternetten bayagi bir yorumlari okudum ve digerleriyle karsilastirdim. acikcasi fiyatina degecek gibi gorunmuyordu kesinlikle. benim icin en onemli sey hizli olmasi ve kucuk olmasi. sonra magazada gordukten sonra asik oldum. bir tane lenovo vardi ozellikleri daha iyi gorunuyordu ama kocamandi. eger ekrani kucuk olsaydi kesinlikle onu tercih ederdim heralde. yine de cok memnunum.

    macbooktan kesinlikle daha hizli. tabii kullanis amaciniz onemli. ben sadece internet ve okul icin kullanacagim. gmail, chrome, google drive ve google suit yogun olarak kullandigim seyler. o yuzden benim icin gecis cok kolay oldu. biliyorum ki butun bilgilerimi google'a teslim ediyorum bunlari kullanarak. su zamanda bundan kacis her durumda zor ozel olarak ugrasmadiginiz surece. kisacasi chromebook almayi dusunenler varsa bunu tavsiye ederim.
  • 14 yillik mac kullanicisi olarak yaziyorum. oncelikle ana bilgisayarim olmayacak. ana bilgisayarim hala macbook pro o yuzden bu daha cok mobil ortama uygun bir cihaz olmasi icin tercih ediyorum. ıs nedeni ile gsuite kullaniyoruz dolayisi ile hersey google ortaminda. android kullanicisiyim ve bilgisayar yada telefonumda lokal neredeyse hicbirsey tutmuyorum hersey cloud uzerinde. o yuzden yazacagim yorumlarda lutfen bunu goz onunde bulundurun.

    - oncelikle best buy da back to school indirimi ile aldim. dolayisi ile 1000 usd yerine 750 usd mal oldu.
    - muazzam bir tasarim ve hafifligi var. dolayisi ile mobilite 10 numara
    - cok hizli. yani oyle boyle hizli degil. acilmasi, menu gecisleri cok rahat
    - klavyesi cok keyifli. ancak turkce klavye destegi yok (yazilimsal olarak, donanim zaten yok)
    - hem tablet hem de laptop kullanimi oldukca rahat. ben daha onceden mbp ve klavyeli ipad pro kombinasyonu denedim. ipad tablet olarak en iyisi olsa da tumuyle bilgisayardan kopartamiyor. pixelbooku kullandigim sure icerisinde mbp yu acmadim neredeyse
    - laptop modunda kullanirken dokunmatik ekran kullanimi cok rahatmis. apple'in kesin bu ozelligi getirmesi gerek.
    - dokunmatik ile calisma sistemi microfost surface'a gore cok daha iyi. sonucta android tabanli oldugu icin parmak ile kullanmaya uyumlu hersey
    - android uygulamalarinin yuklenmesi de cok iyi olmus. neredeyse uygulama sikintisi cekilmiyor.
    - fiyat performans urunu diyemem. bu fiyatlara photoshop acan video editleyen windows cihazlar alabilirsiniz. youtube yorumlari genelde bu yonde cunku kendilerinin kullanim amacini dusunuyorlar. normal sartlarda email, ofis, browsing ve video streaming icin muazzam bir cihaz diyebilirim.
    - sarj suresi icin konusmaya erken.
    - aldigima pisman degilim. 750 usd icin iyi bir performans sergiliyor. en onemlisi benim kullandigim google ekosistemine oldukca uygun bir cihaz oldu
  • 3 sene önce yazdığım entry oylanınca tekrar aklıma gelen epic fail. bu cihazı çıkarırken kalite kontrolü de mi yapmadın ey google? utanmadınız mı lan? metro turizm otobüslerinin ekranı daha iyi tepki verir o kaleme.

    https://youtu.be/ja_gmu7-sjs?t=283
hesabın var mı? giriş yap