• bu baslıgı acan yazara bizim okula ugramasını rica ediyorum, 1 insan göstericem fikri degismezse bende bisi bilmiyorum
  • her zaman geçerli olmayan önerme. adamın gözleri görmüyorsa ve lens de taktırmak istemiyorsa mecbur takacak ama yüzüne göre orantısız bir gözlük tercihi insanı tipsiz gösterebilir.
  • morrisseyden habersiz insan beyani.
  • gözlüklü ayrı gözlüksüz ayrı bir yakışıklı olan ben için ilginç bir tez.
  • böyle liseli gözlüğü gibi değil de yüze uygun çerçeveli gözlük kullanan erkek daha geek, popüler kültüre göre daha marjinaldır. bu ciddi bir hava niye bazılarına çekici gelmesin ki? gelir elbet.
  • bunu öne süreni dövmek istediğim savdır.

    ama nedense erkekler gözlükle karizmalarının çizileceğini zannederler. 5 yıllık sevgilim gözleri bozuk olmasına, sinemada alt yazıları dahi okuyamamasına rağmen inatla o gözlüğü takmazdı. büyük çabalarla, onu daha çok seveceğimi ima etmemle filan bir güncük zorla taktırmıştım da animelerdeki gözünde kalp beliren kızlara dönüşüp, ekstra aşkla yanında dolaşmıştım.

    uzaktaki bir noktaya bakarken gözünü kısan başka bir sevgilime ise "gözün mü bozuk. bozuk galiba. gözlük taksana sen. ihtiyacın var. gözlük taksana gözlük". diyerek psikolojik taciz ve baskı uygulmıştım. işe yaramamıştı ayrı. "istersen kasket ve kaşkol da takayım, peyami safa'ya dönüşeyim" türü saçma bi cümle kurmuştu bana.

    gözlüklü okul birincisiyle çıkmaya başladığımda insanlar bu kadar inek ve bana değil ders kitaplarına aşık bir adamla ne yapacağımı sormuştu, cevap gözlüktü. en azından gözlüğün önemi büyüktü diyeyim.

    bir de japon erkeklerine gözlük çok yakışıyor ama heyhat ki bana uzaklar...

    gözlük iyidir gözlük ( ağzının kenarından salya akan, gözü kalpli, iki eli ile yüzünü kavramış, kıçını başını bir sağa bir sola kıran kız anime karakteri şekli ile... )
hesabın var mı? giriş yap