• --- spoiler ---

    orgazmik bir altinci sezon finaline sahip dizi. *

    --- spoiler ---
  • 1x2'de ilginç bir detay bulunduran dizidir.

    meredith'in ev arkadaşı ararken astığı ilanda şöyle bir cümle var:

    "non-smokers only please, no pets & absolutely no bush supporters need apply"

    işte bu yüzden: grey's anatomy is the best anatomy
  • bir hastane soap operası diyebiliriz grey's anatomy için ama gerçek şu ki içinde bizim yerli dizilerde burun kıvırdığımız yakının hastalığı, ölümü, trafik kazası gibi tıbbi durumları, karşılıksız aşk, yasak ilişki,arkadaşımın aşkı gibi romantik temaları, sonradan ortaya çıkan gayri meşru evlat, nikahtan dönen damat/gelin, çocuğunun sevgilisine karışan zengin baba gibi bildik tüm klişeleri gayet güzel işleyip kendini bir solukta izletmeyi başarıyor. ben bu diziden sonra yerli dizi beğenemiyorum artık. seçkinciliğimden falan değil, lost izleyip yerli diziye küsmek zor onun kulvarı başka ama grey's anatomy saçma sapan romantizmi de, absürd tesadüfleri de senaryosuyla, iyi oyunculuğuyla, zekice yazılmış diyaloglarıyla ve bütünü tamamlayan müziğiyle sunuyor sana. hiçbirşey diyemiyorsun, dizinin yerli versiyonu yapıldığında ise grey's anatomoy'nin farkını daha iyi anlıyorsun.
  • --- spoiler ---

    en son sezon finalini daha yeni izledim..ve tüm bölüm boyunca çıkardığım "o ha!! o ha!!" sesleri meredith mızmızı" onu vurma beni vur" dediğinde gözyaşlarına dönüştü..çok fena bir finaldi hakikaten.

    --- spoiler ---
  • yedinci sezonunu sabirsizlikla bekledigimiz dizi.

    --- spoiler ---
    6. sezon finali her ne kadar super bir final olsa da bir takim mantiksizliklar insani sogutuyor. mesela bir swat ekibi bu kadar mi aciz olur. katil manyak, her aradigi adami eliyle koymus gibi buluyor, hadi onu gectim weber da katili eliyle koymus gibi buluyor. ama bizim seatlle'in dingo swat takimi omuzundan vurdugu 60 yasinda kosmaktan aciz bir adami vurduktan sonra kaybediyor. tebrik ederim.
    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---
    7. sezonda yeni bir doktorumuz var.

    shrink.

    --- spoiler ---
  • sezon finalleri ve başlarındaki dramatikliği ve sürprizleriyle çok etkileyici bir dizidir. senaristin ve oyuncuların meziyetlerinin üst noktaya çıktığını görürüz. dikkat çeken bu sahneler arasında ilk bakışta çok yadırganan ama sonradan ne kadar da hayatın içinden olduğu fark edilen biri ise 6. sezonun ilk bölümündedir.

    izleyip de bu sezona gelmeyenlere überspoiler'dır.

    --- spoiler ---

    çeşit çeşit arkadaşlıklara ve ilişkilere rağmen hiç değişmeyen çekirdek arkadaş grubundan george o'malley ölmüştür ve cenazesindedir diğerleri. işte oradaki izobel stevens'la başlayıp hepsine bulaşan kahkahalar eşliğindeki sinir krizi inanılmaz bir oyunculukla sergilenir. 24. ve 27. dakikalar arasında.

    --- spoiler ---
  • --- 7. sezon spoiler ---
    shonda demiş ki; "we felt that having a shirtless jackson avery would be a benefit to society,” demek ki yarı çıplak görmediğimiz tek erkeği de göreceğiz. bunu zaten tahmin ediyorduk shonda, çocuk sezon boyunca sevişemedi. bir de shonda'nın dediğine göre çok yakışıklı olduğunu düşündüğü için 6. sezon finalinde beynine kurşunu yememiş. (bkz: diğer mercy west insanları)

    buradan çıkarılıcak mesaj: avery aşık olacak.
    --- 7. sezon spoiler ---
  • 7. sezonu 23 eylül'de başlayacak olan dizi.
  • 6.sezonu az önce bitirdim.6x23,24 ard arda izlenmemesi gerekiyormuş ya da ard arda izlenince film havasında oluyormuş,bilemedim...
hesabın var mı? giriş yap