• başlık sığmayacağı için gs yazdım (bkz: galatasaray)
    bilindiği üzere bu akşam avrupa süper ligi kuruldu.
    geçen hafta ise galatasaray başkanı, kulüpler birliği yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıklamıştı.
    kulüpler birliği bu akşam avrupa süper ligini tanımadığını açıkladı.
    (bkz: büyük resim)
    bu gelişmeler ışığında galatasaray yüksek ihtimalle avrupa süper ligine katılacak. ünal aysal'ın zamanında fikir babası olduğu bir oluşuma galatasaray'ın da katılması çok yüksek bir ihtimal.
    not : fenerbahçeliyim. aziz başkan zamanında uefa çatırdayacak demişti. uefa rip.
    edit : avrupa'da türkiye'yi temsil eden futbol takımı denince ilk sırada akla galatasaray gelir. fenerbahçe'li olmam bu gerçeği yadsıyacağım anlamına gelmez. fenerbahçe kulüp olarak galatasaray'dan daha başarılıdır. ancak futbol şubesinin avrupa'da elle tutulur bir başarısı yoktur.
  • avrupa süper ligi avrupa’nın önde gelen takımlarının türkiye,yunanistan,polonya gibi vasat ülke takımlarıyla yüz göz olmamak için kurdukları bir oluşum.ki daha ilk sene için 3,5 milyar euroluk bir pastadan söz ediliyor.şimdi soruyorum sana güzel kardeşim sence bizim salatalık ligimizden bi takımı buraya alırlar mı?
  • gerçekci ol, imkansızı isteme.
  • bu ülkenin insanlarına artık boş hayaller satmayın
  • hahaha galatasarayın ne işi var diyip yıllarca avrupada tokat manyağı olan fbjkyi öneriyorlar kafasızlar.galatasaray son yıllarda kötü olabilir bunun pek çok sebebi vardır ama avrupalılar galatasarayı her zaman aldığı zaferlerle,kattığı heyecanla hatırlar.
    ünal aysal bu ligin proje aşamasındayken sac ayaklarından biriydi ama mevcut yönetim ve başkan ile bizi balkan kupasına bile almazlar,almasınlar zaten.
  • adamlar zaten bizim gibi ülkelerin sikimsonik takımları ile oynamamak için kuruyorlar bu ligi. ha umdukları rating gelmezse gs-fb rekabeti ile birlikte taraftar sayısı parametleri önemli olacağından fav.lanacaklardır.
  • başlamış hemen sizi almaz bizi alır diyen gerizekalılar.

    hacı sabancı'ya instagramdan vermeye çalışan kezbanlar gibisiniz. aceba hanginizi seçecek?
  • olması gelecekte çok büyük sıkıntılar doğurabilecek olay. öncelikle bunu sadece galatasaray için değil türkiye’deki 3 büyük takım için de yazıyorum, eğer ingiltere italya ve ispanya liginin verdiği tepkilere bakarsak, bunun olması demek bu lige katılan takımın bir daha herhangi bir türkiye liginde/kupasında maç yapamaması ve oyuncularının uefa ve fifa nın düzenlediği herhangi bir turnuvaya katılamaması demek. yani derbilerin bitmesi ve yıldızların/şampiyonlukların alınması demek. tabiki şunu diyebilirsiniz, türkiye’de futbol artık bitti, benim için yok büyük takımlarmış yok tarihmiş hiç umurumda değil, en azından dünyaca büyük bir kaç takımın gelip oynamasını izleriz, ona bir şey diyemem
  • adamlar dandik takımlardan kurtulmak için yapıyor bizim 3 takım da kesin bizi alacaklar diye seviniyorlar. zorlarlarsa belki 20. takım olarak o da 1 yıllığına sadece
  • offf çok iyi oldu çok
hesabın var mı? giriş yap