• güldür güldür programında gazilere yönelik ''acılarından beslenen, narsist, hep odak noktası olmak isteyen bir bireysin tamam en gazi sensin kurşun yemek seni ayrıcalıklı yapmaz'' gibi saçma söylemelerde bulunulup, kahkahalarla gazi kartlarıyla dalga geçtiler.

    o program rahatlıkla yapılıyor ise vatandaşlar huzur içinde izliyor ise birileri hem kendinden hem de ailesinden vazgeçtiği içindir.

    derhal şehit ve gazilerden özür dilenmesini ve güldür güldür skeci için gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyoruz.

    #güldürgüldürhaddinibil

    https://twitter.com/…var/status/1753405165548257301
  • şehitlerin katillerini savunan parti ile iş birliği yapanlar tarafından umursanmayacak rezillik.
  • kepazelik.
  • biri tamamını paylaşsa da öyle yorumlasak diye beklediğim skeç. bu haliyle geri zekalılık ürünü gibi gözüküyor, belki tamamını izleyince bir anlamı vardır.

    edit: twitter'da aynı kalemden çıkmış yorumlar, görüntüler mevcut. akp'nin seçim çalışması olabilir. kendi kanallarında yayınlayıp, kendileri eleştirip, kahramancılık oynuyorlardır. bırakın kendi hallerine. ciner medya sipariş almadan böyle bir skeç yayınlatmaz. tamamını izleyince zaten bir şey yoktur ama özellikle kesip biçip, reklam edecek şey sipariş etmişlerdir. geçiniz...

    resmi hesaptaki açıklama şu "youtube’da yayınlanan ve sosyal medyada bahsi geçen skecimiz toplumsal ve kültürel değerleri hiçe sayan yozlaşmış bir karakterin eleştirisidir. niyetimiz ortak değerlerin korunmasına vurgu yapmakken, skeç içerisinden alınmış bir kesit anlam ve bağlamından kopartılmış, vermek istediğimiz mesajın tam aksi bir anlam ortaya çıkmıştır.

    bu durumu üzülerek karşılıyor ve bahsi geçen skeci yayından kaldırıyoruz.

    kahraman gazilerimizden özür diliyoruz."
  • linkte verilen kesitte izlediğim kadarıyla, gazilerle değil, bilakis gazileri sıradanlaştıranlarla dalga geçiliyormuş olarak algıladım.
  • anladığım kadarıyla gazilerle dalga geçilmiyor. günümüz gençleriyle ve peşinden gittikleri fenomenlerle dalga geçiliyor. toplumun hiçbir değerine önem vermeyen, her şeyden üstün olduğunu düşünen her şey alay eden yeni nesili temsil ediyor o kadın.
    ama tabii artık etrafımız sosyal medyada gördüğü her şeyin peşine takılan sorgulamayan insanlarla dolu olduğu için güldür güldür ekibi linç edilecektir. şaşırmıyoruz.
  • rezalettir. ayıp denen bir şey var aq.
  • salaklara bak ya gazilerle dalga geçiliyormuş...
    asıl gazilerle dalga geçenlerin ne kadar geri zekalı tipler olduğunu konu alıyor skeç

    gazilerle dalga geçenler pkk sınırda kırmızı halıyla karşılayıp, yüzlerce askeri şehit eden putinin kapısında bekleyenlerdir.
  • başlığındaki yazım hatası bir tek benim mi dikkatimi çekti diye düşündüren rezalet
  • dalga geçildiği filan yok.

    ekşisözlük dezenformasyoncuları yine iş başında.
hesabın var mı? giriş yap